' /> appears after emoticons in post previews

Discussion in 'Site Discussions & Suggestions' started by Destructobot, Jun 15, 2007.

  1. Destructobot
    OP

    Destructobot Crave the Hammer

    Member
    2
    Oct 15, 2006
    United States
    Portland, OR
    Whenever I preview a post with emoticons in it, ' /> shows up after each one. This has been happening for a little over a month now.

    I made a post about this in the tesing forum (link), and corbs132 said that different characters show up after the emoticons in his previews.


    This is what it looks like:
    [​IMG]

    Edit: It happens in the Classic and Lite skins as well.
     
  2. KMC

    KMC Member

    Newcomer
    1
    May 28, 2007
    United States
    Miami, Florida
    This happens for me too. It's really weird.
     
  3. Mewgia

    Mewgia drifter

    Member
    2
    Dec 16, 2006
    United States
    Boston, MA
    The same characters show up for me as well.
     
  4. lagman

    lagman I wish I was green.

    Former Staff
    2
    Nov 5, 2003
    Mexico
    Me, To You
    Nonsense [​IMG] />

    No, it's actually true..and strange : P
     
  5. Wuschmaster

    Wuschmaster GBAtemp Advanced Fan

    Member
    2
    Apr 15, 2006
    United States
    [​IMG] [​IMG] Liar!
     
  6. ZeWarriorReturnz

    ZeWarriorReturnz Banned

    Banned
    1
    May 10, 2007
    United States
    Liar [​IMG] [​IMG] [​IMG] Liar
     
  7. recover

    recover GBAtemp Regular

    Member
    3
    Aug 6, 2007
    I get the same thing.
    Remember that it's only displayed in the post preview, not the actual post.
     
  8. iffy525

    iffy525 not famous

    Member
    2
    Jul 18, 2007
    United States
    yeah but its still annoying
     
  9. JPH

    JPH Banned

    Banned
    2
    Jul 11, 2006
    United States
    Yeah...don't really think it's a problem...
     
  10. iffy525

    iffy525 not famous

    Member
    2
    Jul 18, 2007
    United States
    it would still be nice to fix it
     
Loading...