Hacking RELEASE Sigpatches for Atmosphere (Hekate, fss0, fusee & package3)

ShadowOne333

QVID PRO QVO
OP
Developer
Joined
Jan 17, 2013
Messages
10,763
Trophies
1
XP
12,692
Country
Mexico
CURRENT BETA SIGPATCHES UPDATED FOR FW 13.2.0 AND ATMOSPHERE v1.2.5

Given the current state of affairs, and HarukoNX's repositories being nuked and the previous thread's OP not being updated anymore, I decided to open a new thread to host the up-to-date signature patches for Atmosphere through Hekate, fss0 or package3, and this pack should also handle the patches for fusee, so you can use this as an all-in-one pack (presumably).

This means that if you use Hekate for booting, most likely you are using fss0/package3 to load Atmosphere, so these signature patches are for you.
If you're using fusee, then the pack already includes patches for that method as well.

Issues running certain games after a firmware, CFW or signature patches update?Scripts to generate Signature patches automaticallySigpatches Updater by Homlet


  1. Having issues running certain games after you updated the Switch's firmware, or Atmosphere's version?
    If you update to the latest CFW/sigpatches, and find yourself having issues booting some of them, be sure to check out this guide:
    https://gbatemp.net/threads/guide-how-to-fix-switch-games-not-booting-after-a-fw-cfw-update.563960/
  2. Thanks to the amazing collaborative efforts of many people in the Temp Switch threads, it is now possible to decrypt the Switch's firmware files and the Atmosphere Loader module by executing scripts for Windows/Linux/Pytho created by @mrdude with help from @crckd, @DarkMatterCore and an Anonymous user for the RE process.

    The tool to generate the sigpatches based on your firmware (FS & ES) or Atmosphere (Loader) files can be found here:
    https://gbatemp.net/threads/info-on-sha-256-hashes-on-fs-patches.581550/page-7#post-9358107

    Depending on the patches required, you can use one of 3 scripts:

    Documentation related to the creation of the FS & ES patches can be found here:
    https://gbatemp.net/threads/info-on-sha-256-hashes-on-fs-patches.581550/
  3. If you want to update the sigpatches without having to deal with PC transfers, you could use the new Sigpatches Updater by @Homlet :
    https://gbatemp.net/threads/sigpatches-updater-update-your-sigpatches-from-your-switch.573546/[

Do take into consideration that I, the OP of this thread, DID NOT make these patches, and these are being submitted as community/user submissions.
Other users upload and make these patches, and those are simply re-directed into the OP with the most up-to-date patches!
 

Attachments

  • Hekate+AMS-package3-sigpatches-1.2.5-cfw-13.2.0.zip
    43.4 KB · Views: 17
Last edited by ShadowOne333,

JPMZ

New Member
Newbie
Joined
Aug 9, 2020
Messages
1
Trophies
0
Age
25
XP
12
Country
Colombia
After a whole day spent fighting this problem of sigpatches (nobody had them complete) I managed to solve it with this thread.

Thank you all very much, I am new to this community and I really appreciate your work.

I managed to reinstall and fix many corrupted games with no problem.

Tested on CFW 10.1.0 AMS 0.14.1 emuMMC fusse-secundary
 

ShadowOne333

QVID PRO QVO
OP
Developer
Joined
Jan 17, 2013
Messages
10,763
Trophies
1
XP
12,692
Country
Mexico
Shadow are you going to be the 1 updating the sigpatches? Or just re-posting them?
Reposting them.
I don't have the knowledge required to update them myself, so I will still rely on people making them.
I will maintain the OP updated tho as soon as new patches are done.
 

Treyarch

Member
Newcomer
Joined
Aug 18, 2018
Messages
9
Trophies
0
Age
40
XP
71
Country
France
Same here, I updated my switch from an old SXOS 9.1 by a complete wipe and moving to EmuMMC with DeepSea 1.5.1 and these patches and it works nicely.
 
  • Like
Reactions: ShadowOne333

peepoop

Well-Known Member
Newcomer
Joined
Jun 29, 2006
Messages
82
Trophies
0
Website
Visit site
XP
500
Country
United States
I am so confused. I use Hekate to boot info fss0/emmuc, but these patches don't work for me. I installed the fusee-primary patches and those *do* work. How can that be?

I used the "NH Switch Guide" to get set up, if that helps.
 

susi91

Well-Known Member
Member
Joined
Sep 13, 2018
Messages
277
Trophies
0
XP
676
Country
Germany
General chit-chat
Help Users
    KennieDaMeanie @ KennieDaMeanie: Might be the first dlc I actually buy