1. MrVtR

    MrVtR GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 30, 2017
    Messages:
    224
    Country:
    Brazil
    Is it possible to you send me your tool if I PM you?(I guess it won't break rules here) I was hoping to Translate BD2 to Portuguese when the full game launches,but I never code to quickBMS(only used some other scripts here)
    I'm now translating BD1 from 3ds to Pt-BR with some tools that I made last year
    And yeah, it happens only with BD2 cuz of the compression it uses, I used the tool here to extract the first demo and Octopath Traveler too with no problems
     
    Last edited by MrVtR, Jan 28, 2021
  2. Luke94

    Luke94 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 2, 2016
    Messages:
    185
    Country:
    Poland
    I have the same thing with Jazz Jackrabbit ios kismet demo tutorial that was made by Unreal Engine 3 shining glowing Jazz body textures on Gildor's Unreal Engine Model Viewer. It was 11 years old tech demo game. Circa Anno Domini of year 2010 before Fortnite Battle Royale was finished. Anyway why skeletal meshes in top down shooters are inversed like lake reflection? How animations in Unreal Engine 1 games without exagerating character models?
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=izxXGuVL21o
    I guess Jazz Jackrabbit 3D model animations were running smooth without any skeletal meshes,right?
    When I tried changing gameplay mode in jjios by experimenting with udk files some source code rebuild had error and I still have no idea I don't know how to fix it. Anyway is modding Fortnite Battle Royale possible without any lawsuits and server bans? How to downgrade this game from current update to Season 1 Chapter 1.
     
  3. masagrator

    OP masagrator The patches guy
    Member

    Joined:
    Oct 14, 2018
    Messages:
    4,011
    Country:
    Poland
    1. This is Nintendo Switch topic.
    2. This is Unreal Engine 4 topic.

    Your question is completely off topic.
     
  4. Luke94

    Luke94 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 2, 2016
    Messages:
    185
    Country:
    Poland
    I know. That's why it should be on PC section not Nintendo Switch related only. Fortnite Battle Royale was made in Unreal Engine 4 so what's the problem. English forum dedicated to Fortnite Battle Royale moved to Reddit.
     
    Last edited by Luke94, Feb 20, 2021
  5. masagrator

    OP masagrator The patches guy
    Member

    Joined:
    Oct 14, 2018
    Messages:
    4,011
    Country:
    Poland
    I don't care about UE4 PC games. I did tutorial for Switch games. PC needs to cover more stuff and be treated different in some aspects.

    If you still want to stick to PC UE4 games, go away and make your own tutorial.
     
    Last edited by masagrator, Feb 20, 2021
  6. Luke94

    Luke94 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 2, 2016
    Messages:
    185
    Country:
    Poland
    I think it's also interesting tutorial to know. Can you tell me how to port jazz Jackrabbit ios kismet demo Unreal Engine 3 tutorial to Unreal Engine 4 for Nintendo Switch, please?
     
  7. masagrator

    OP masagrator The patches guy
    Member

    Joined:
    Oct 14, 2018
    Messages:
    4,011
    Country:
    Poland
    It looks like to get zstd support you need to compile zstd plugin for UE4 by yourself.

    Here is QuickBMS script that can unpack Bravely Default 2 pak file. It is just slightly modified unreal_tournament_4.bms file from aluigi webpage.
     

    Attached Files:

    Last edited by masagrator, Mar 2, 2021
    DanTaco, MrVtR and Kirby567fan like this.
  8. Luke94

    Luke94 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 2, 2016
    Messages:
    185
    Country:
    Poland
    Well thanks dude.
    Is this file gonna show me how to decompile it for Unreal Engine 4 or 5?
     
  9. ZeroFX

    ZeroFX Eh. What?
    Member

    Joined:
    Jun 18, 2018
    Messages:
    233
    Country:
    Japan
    I'm getting this error when extracting using the script:


    Code:
    Error: incomplete input file 0: G:\_SwitchPlayground\Extracted_NCA\romfs\Sunrise-E\Content\Paks\Sunrise-E-Switch.pak
           Can't read 59133 bytes from offset 000000007c190bf9.
           Anyway don't worry, it's possible that the BMS script has been written
           to exit in this way if it's reached the end of the archive so check it
           or contact its author or verify that all the files have been extracted.
           Please check the following coverage information to know if it's ok.
    
      coverage file 0    18%   2088234369 11504667137 . offset 000000007c190bf9
    
    Last script line before the error or that produced the error:
      216 clog NAME CHUNK_OFFSET CHUNK_ZSIZE CHUNK_SIZE 0 CHUNK_XSIZE
    
    Press ENTER or close the window to quit
    It manages to extract 4GB but lots of 1KB files.
     
  10. masagrator

    OP masagrator The patches guy
    Member

    Joined:
    Oct 14, 2018
    Messages:
    4,011
    Country:
    Poland
    1) Check if you have newest quickbms
    2) Check if you unpacked pak correctly
    3) Use quickbms_4gb_files.exe, not quickbms.exe

    It looks like tool reached max limit 2GB (max of signed 32-bit integer). Probably you are not using *4gb_files.exe

    Script didn't show any error. Program showed that it can't read data from pak. So it's not script's fault.
     
    Last edited by masagrator, Mar 3, 2021
    ZeroFX likes this.
  11. Luke94

    Luke94 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 2, 2016
    Messages:
    185
    Country:
    Poland
  12. aria1996

    aria1996 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Mar 3, 2021
    Messages:
    3
    Country:
    Iran
     
  13. masagrator

    OP masagrator The patches guy
    Member

    Joined:
    Oct 14, 2018
    Messages:
    4,011
    Country:
    Poland
    Why quote outdated post and write nothing?
     
  14. aria1996

    aria1996 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Mar 3, 2021
    Messages:
    3
    Country:
    Iran
    Hi how are you?
    I do not know why he did not show my message.

    But anyway.
    I want you to help me.
    I had a problem using UnrealPakSwitchv7 software.
    I can not extract or pack any .pak files.

    And it always gives me an error, and that error is permanent.
    I am uploading the error photo and I hope you can help me.
     

    Attached Files:

  15. Luke94

    Luke94 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 2, 2016
    Messages:
    185
    Country:
    Poland
  16. masagrator

    OP masagrator The patches guy
    Member

    Joined:
    Oct 14, 2018
    Messages:
    4,011
    Country:
    Poland
    Did you download unrealpak?

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Can you stop spamming? Thank you very much.
     
  17. Luke94

    Luke94 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 2, 2016
    Messages:
    185
    Country:
    Poland
    Oh okay as you wish.
     
  18. ZeroFX

    ZeroFX Eh. What?
    Member

    Joined:
    Jun 18, 2018
    Messages:
    233
    Country:
    Japan
    1) Yes i checked: 0.10.1, even tried 0.11.0 beta after reading your comment.
    2) You mean unpacked out of the NCA?
    3) Yup, used the 4GB, which make the 2GB error odd.

    Turns out it was option 2. I thank you for helping me sort out the problem.
     
  19. Luke94

    Luke94 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 2, 2016
    Messages:
    185
    Country:
    Poland
    So can you tell me how can I port Jazz Jackrabbit ios kismet tech demo Unreal Engine 3 development kit tutorial to Nintendo Switch?
     
  20. aria1996

    aria1996 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Mar 3, 2021
    Messages:
    3
    Country:
    Iran

    i just downloaded this UnrealPakSwitchv7 software.
    And things he needed, like Python 2 or 3

    What else do I need?
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - unpack, repack, Unreal