Updating the DSi

Discussion in 'Acekard' started by Escape, Oct 31, 2009.

Oct 31, 2009

Updating the DSi by Escape at 1:33 PM (892 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. Escape
    OP

    Member Escape GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 3, 2008
    Messages:
    532
    Country:
    United States
    I'd like to update my DSi to 1.4 as I really want to try Flipnote Studio already.
    I'll be getting my AK2i in about a week (from DX)
    so I was wondering if I'll be able to update my AK2i after I update my DSi?
    all I have is a DSi, a DSL and a R4.
    will I be able to update my AK2i (whenever it arrives) so it will work if my DSi version is 1.4?
    I think I heard somewhere that you gotta have 2 flash carts :/
    if it's possible, could anyone please give me a guide how to do it? [​IMG]
    Thanks in advance [​IMG]
     
  2. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    afaik, you can update the acekard with the DS Lite
    Don't take my word though
     
  3. Xoo00o0o0o

    Member Xoo00o0o0o Xoo00o0o0o is in the house

    Joined:
    Apr 23, 2009
    Messages:
    796
    Location:
    Dallas, TX
    Country:
    United States
    Yor right Tj
     
  4. clonesniper666

    Member clonesniper666 KRII LUN AUS

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    915
    Location:
    The Great Underworld Warzone
    Country:
    United States
    Since you have a DSL, then you can go ahead and update your DSi and use your lite to update the acekard when it arrives. As far as I know you only need 2 carts if your acekard is bricked, so you can run the update from the other cart thren just reflash your acekard, which you should not have to do.
     
  5. Escape
    OP

    Member Escape GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 3, 2008
    Messages:
    532
    Country:
    United States
    OK, thanks for the help [​IMG]
    How can the AK brick>? I want to be as careful as possible :/
    Also, can anyone please give me a guide on how to update?
    thanks [​IMG]
     
  6. jak larnak

    Member jak larnak GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 21, 2009
    Messages:
    188
    Location:
    Not so far
    Country:
    France
  7. Escape
    OP

    Member Escape GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 3, 2008
    Messages:
    532
    Country:
    United States
    Thanks a bunch [​IMG]
     
  8. bach3609

    Member bach3609 GBAtemp Fan

    Joined:
    May 31, 2009
    Messages:
    367
    Location:
    Loading................
    Country:
    Vietnam
    Yea if you follow the stsp-by-step right, and if the acekard from dealextreme is not a fake, you will not brick it. I've updated several cards with no bricking.
     

Share This Page