Signature not showing in posts

Discussion in 'Site Discussions & Suggestions' started by BORTZ, Dec 3, 2011.

Dec 3, 2011
  1. BORTZ
    OP

    Global Moderator BORTZ wtf, nintendo

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Messages:
    10,652
    Country:
    United States
    My sig is still there when i check my profile and settings, but when i post, at least for me, its not there.
     
  2. Rydian

    Member Rydian Resident Furvert™

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    I see it.
     
  3. kevan

    Member kevan Imagination rules the world

    Joined:
    Dec 4, 2009
    Messages:
    1,378
    Location:
    Place
    Country:
    Australia
     
  4. nintendoom

    Member nintendoom Nintendoom

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    1,101
    Location:
    Viridian City
    Country:
    Antarctica
     
  5. ProtoKun7

    Global Moderator ProtoKun7 GBAtemp Time Lord Regenerations: 3

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    7,480
    Location:
    Gallifrey
    Country:
    United Kingdom
    Yeah, shows up for me too.
     
  6. Zaertix

    Member Zaertix GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 20, 2009
    Messages:
    565
    Location:
    USA
    Country:
    United States
     
  7. BORTZ
    OP

    Global Moderator BORTZ wtf, nintendo

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Messages:
    10,652
    Country:
    United States
    Huh. ok guess its just me then. Carry on everyone.
     
  8. alidsl

    Member alidsl I am now a lurker

    Joined:
    May 27, 2009
    Messages:
    2,823
    Location:
    Kanto - Pallet Town
    Country:
    United Kingdom
    You might have ignored your own sig :unsure:

    Edit: go to settings and change your ignore preferences
     
  9. Alex S

    Member Alex S Creator of WWHDM and Project ARUZ 2016

    Joined:
    May 2, 2016
    Messages:
    785
    Location:
    Hell
    Country:
    United States
    I'm actually having the same issue in 2016.
     
  10. petethepug

    Member petethepug PUG

    Joined:
    May 2, 2016
    Messages:
    714
    Location:
    COMPUTER
    Country:
    United States
    I'm guessing its a computer issue, rather than a web service.
    I don't really know how to fix this issue, but you could try using Adobe Flash (No idea if that would help.) I can see your signature just fine.
     
  11. AlanJohn

    Member AlanJohn くたばれ

    Joined:
    Jan 6, 2011
    Messages:
    3,425
    Location:
    Canada,New Jersey
    Country:
    Ukraine
    I see it.
     
  12. Alex S

    Member Alex S Creator of WWHDM and Project ARUZ 2016

    Joined:
    May 2, 2016
    Messages:
    785
    Location:
    Hell
    Country:
    United States
    Lolz I checked on different devices but I'll try that and see if it works.

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    I just don't see anyone's signatures,even though the option to show them is on.
     
  13. Sicklyboy

    Global Moderator Sicklyboy Resident Mechanical Keyboard Addict

    Joined:
    Jul 15, 2009
    Messages:
    5,620
    Location:
    [̲̅$̲̅(̲̅ ͡° ͜ʖ ͡°̲̅)̲̅$̲̅]
    Country:
    United States
    What's your screen resolution/window size? What kind of devices are you browsing from?
     
  14. Alex S

    Member Alex S Creator of WWHDM and Project ARUZ 2016

    Joined:
    May 2, 2016
    Messages:
    785
    Location:
    Hell
    Country:
    United States
    I tried using my Samsung galaxy s3 ,my 16:9 monitor on my pc,my 4:3on it or on my laptop and still nothing. Signatures were working fine a few days ago. I just don't get it.
     
  15. mgrev

    Member mgrev Legit Gladiator

    Joined:
    Apr 13, 2015
    Messages:
    1,745
    Location:
    Under Tomato Hentai's stairs
    Country:
    Norway
    phone won't show sig's unless you have changed your dpi to something like 400 and/or use it horisontally
     
  16. Alex S

    Member Alex S Creator of WWHDM and Project ARUZ 2016

    Joined:
    May 2, 2016
    Messages:
    785
    Location:
    Hell
    Country:
    United States
    Thanks for the help ^-^ And the issue seems to have fixed itself all on its own lolz.
     
  17. BurningDesire

    Member BurningDesire An aspring gaming Industry news reporter

    Joined:
    Jan 27, 2015
    Messages:
    4,862
    Location:
    Behind a screen reading news
    Country:
    United States
    Shows for me mate
     

Share This Page