1. Cyan

    OP Cyan GBATemp's lurking knight
    Former Staff

    Joined:
    Oct 27, 2002
    Messages:
    23,352
    Country:
    France
    When I'm doing a search, it displays only the past few days, then skip result to 2011's post.
    It's doing the same in my profile -> posting > find all contents

    Costello said he rebuilt the search database few days ago and it would take few hours, I suppose it's completed by now. maybe the rebuilt process didn't end correctly?
     
  2. FAST6191

    FAST6191 Techromancer
    Reporter

    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    33,453
    Country:
    United Kingdom
    I have noticed similar things the last few days as well, quite annoying when trying to search for some stuff I did in recent times.
     
  3. tj_cool

    tj_cool Site dev
    Supervisor

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    10,043
    Country:
    Belgium
    Can confirm, will need to look to the search index.
     
  4. Shady Guy Jose

    Shady Guy Jose GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Messages:
    497
    Country:
    Portugal
    How is this going? I noticed this problem too a while ago.
     
  5. Costello

    Costello Headmaster
    Administrator

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    13,849
    I will rebuild the search index once again and see how it goes :)
    will post here once it's done
     
  6. Costello

    Costello Headmaster
    Administrator

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    13,849
    I have finished rebuilding the search index (this takes about 3 hours).
    could anyone confirm whether the search is fixed or not? seems to work on my end
     
  7. TyBlood13

    TyBlood13 As Seen On GBATempTV
    Member

    Joined:
    Jul 1, 2012
    Messages:
    1,525
    Country:
    United States
    Looks like it's working just fine now. Went through your posts on your profile and all looked normal. Went from today to at least 2011 without any giant gaps
     
  8. FAST6191

    FAST6191 Techromancer
    Reporter

    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    33,453
    Country:
    United Kingdom
    I will have to try it properly but various searches that were failing for me before are now working.
     
  9. Cyan

    OP Cyan GBATemp's lurking knight
    Former Staff

    Joined:
    Oct 27, 2002
    Messages:
    23,352
    Country:
    France
    It's working fine for me now, thank you.
     
  10. FAST6191

    FAST6191 Techromancer
    Reporter

    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    33,453
    Country:
    United Kingdom
    Just a bump of sorts as the fix for the lag seems to have returned us back to the skipping parts/missing things, perhaps even worse than before.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - function, Search, years