1. chronoss

    chronoss GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    May 26, 2015
    Messages:
    2,293
    Country:
    Congo, Republic of the
    • Toggle AutoRCM
      Why it can't disable AutoRCM but can just enabled it ?
     
  2. Reisyukaku

    OP Reisyukaku Onii-sama~
    Developer

    Joined:
    Feb 11, 2014
    Messages:
    1,534
    Country:
    United States
    Toggle means to go both ways
     
    fixingmytoys and chronoss like this.
  3. chronoss

    chronoss GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    May 26, 2015
    Messages:
    2,293
    Country:
    Congo, Republic of the
    Ok but no message to show if you active or deactivate this function.... just only the same message...
     
  4. xx_

    xx_ Member
    Newcomer

    Joined:
    Sep 8, 2018
    Messages:
    16
    Country:
    Estonia
    Because programmatically, disabling and enabling AutoRCM is the exact same logical process, the program doesn't know if what it currently did disabled or enabled AutoRCM. I can put in additional checks, though, so the user is informed.
     
    chronoss likes this.
  5. chronoss

    chronoss GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    May 26, 2015
    Messages:
    2,293
    Country:
    Congo, Republic of the
    Thanks !
     
  6. lettuce

    lettuce GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Jul 27, 2006
    Messages:
    768
    Country:
    url link to the program doesnt appear to work on the first post!?
     
  7. DarkenSX

    DarkenSX GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Mar 28, 2009
    Messages:
    106
    Country:
    United States
    is the splash screen just a jpg with .bin instead of .jpg or is there a method to make splash screens?
     
  8. XaneTenshi

    XaneTenshi GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Nov 24, 2013
    Messages:
    480
    Country:
    Denmark
    I'm not gonna pretend I know how it is done, but if the above is true, there wouldn't really be a need for the Splash Converter in the Toolkit now would there...
     
  9. AecdArmy

    AecdArmy Biscuit#0001
    Member

    Joined:
    Jan 4, 2016
    Messages:
    505
    Country:
    Australia
  10. Memoir

    Memoir Hi, I'm Cynical!
    Member

    Joined:
    Jun 24, 2007
    Messages:
    9,916
    Country:
    United States
    Actually, last night, I attempted to "disable" AutoRCM, and it wouldn't. I'd get the "success" error. Probably doesn't mean much, especially since I'm on a brand new, clean Switch now. :x
     
  11. xx_

    xx_ Member
    Newcomer

    Joined:
    Sep 8, 2018
    Messages:
    16
    Country:
    Estonia
    Sorry, what do you mean "Success" error?
     
  12. babyjoe00069

    babyjoe00069 Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 3, 2009
    Messages:
    47
    Country:
    United States
    Ok I have a possible request or question, depending how you take it. The info on the toolkity says you havve the ability to enable and disable kip files???? WHERE? Or can someone possibly tell me, I cant seem to get the mod working to allow more nes games to work on nes-online. Works on sxos but not my reinx switch. Any help would be appreciated.
     
  13. chronoss

    chronoss GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    May 26, 2015
    Messages:
    2,293
    Country:
    Congo, Republic of the
    Toggle Kip Manager
    [​IMG]
     
    babyjoe00069 likes this.
  14. babyjoe00069

    babyjoe00069 Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 3, 2009
    Messages:
    47
    Country:
    United States
    Woah I dont have all that in mine
     
  15. AecdArmy

    AecdArmy Biscuit#0001
    Member

    Joined:
    Jan 4, 2016
    Messages:
    505
    Country:
    Australia
    Crusatyr and babyjoe00069 like this.
  16. babyjoe00069

    babyjoe00069 Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 3, 2009
    Messages:
    47
    Country:
    United States
    Much appreciated guys Ive asked questions before and never got an answer I appreciate that. Got it on now, Thank you.
     
  17. xx_

    xx_ Member
    Newcomer

    Joined:
    Sep 8, 2018
    Messages:
    16
    Country:
    Estonia
    By the way, you should also update your Toolkit nro (judging from the screenshot) - quote a few improvements, including your recommendation to display AutoRCM status when toggling.
     
    chronoss likes this.
  18. XaneTenshi

    XaneTenshi GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Nov 24, 2013
    Messages:
    480
    Country:
    Denmark
    Would you mind labeling these releases with a version number or making a new post in this thread when a new release is ready? My Toolkit looks exactly like that and I thought I was on the latest version

    EDIT: So I forgot that we can see the version number when looking at the app in the HomeBrew Menu. But it would still be nice to be able to know which is the latest release by checking here.
     
    Last edited by XaneTenshi, Sep 23, 2018
  19. xx_

    xx_ Member
    Newcomer

    Joined:
    Sep 8, 2018
    Messages:
    16
    Country:
    Estonia
    I'm working on it. It's more complicated since we're doing a build after each commit. But I'm looking into getting automatic update notifications going.
     
  20. XaneTenshi

    XaneTenshi GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Nov 24, 2013
    Messages:
    480
    Country:
    Denmark
    You posted just as I made an edit to my own post XD. But yeah, if yo are working on it, that's very much appreciated. I know that I could theoretically just try to update the toolkit from within the Toolkit using thee built-in update options, but my Hacked Switch is 100% offline. I don't even mess with 90DNS or anything, so I can't check for updates this way.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Toolkit, ReiNX,