R4-SDHC Firmware 1.27b

Discussion in 'R4 DS' started by FireGrey, Oct 17, 2010.

Oct 17, 2010

R4-SDHC Firmware 1.27b by FireGrey at 7:16 AM (12,252 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. FireGrey
    OP

    Member FireGrey Undercover Admin

    Joined:
    Apr 13, 2010
    Messages:
    3,916
    Country:
    Australia
    For R4-SDHC and R4i-SDHC 1.4 and 1.4.1
    Download
    Official Site
     
  2. Bluelaserman

    Member Bluelaserman I shoot BLUE LASERS MAN!!!!

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    677
    Location:
    The Land down under.
    Country:
    Australia
    Wish my clone got "Official" updates [​IMG]
     
  3. FireGrey
    OP

    Member FireGrey Undercover Admin

    Joined:
    Apr 13, 2010
    Messages:
    3,916
    Country:
    Australia
    Yeah it would suck having a flashcart that never gets updated.
    EDIT: Oh and have you noticed that alot of people at this site are better with unofficial firmware updates then the flashcart teams?
     
  4. kayleigh

    Newcomer kayleigh Newbie

    Joined:
    Oct 25, 2010
    Messages:
    1
    Country:
    United Kingdom
    i have just downloaded this and put it on to my daughters chip but i am still getting the same error as before, how do i fix this?? i end up having to change the date on the ds console to get the chip to work which i really shouldnt have to do!! please someone tell me how to fix this!?!
     
  5. Rydian

    Member Rydian Resident Furvertâ„¢

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    That's a fault of the card your clone is based off of and the team that made it doesn't know enough to fix it (since they're just making counterfeit copies).
     
  6. diego1243

    Newcomer diego1243 Newbie

    Joined:
    Oct 24, 2010
    Messages:
    5
    Country:
    Chile
    Does it works for the r4sdhc of this page : r4sdhc.com ??
     
  7. Rydian

    Member Rydian Resident Furvertâ„¢

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    Try it and see, though it might not as it seems to be a different model.
     
  8. ieatpixels

    Member ieatpixels GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 1, 2008
    Messages:
    337
    Country:
    Australia
    yeah it doesn't, just tried.

    thanks for the link btw Diego.
     

Share This Page