r4/moonshell error

Discussion in 'R4 DS' started by BORTZ, Dec 27, 2007.

Dec 27, 2007

r4/moonshell error by BORTZ at 6:37 PM (1,166 Views / 1 Likes) 7 replies

  1. BORTZ
    OP

    Global Moderator BORTZ wtf, nintendo

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Messages:
    10,623
    Country:
    United States
    i have encoded a few videos with dpgenc and boot my r4 with the encoded vid. when i run the vid, i get a command string that ends with this text: Horizontal sizes other than 256 pixels became unsupported.
    then my ds freezes. i cant run another file or soft reset. the time even stops. (MP3 files run nicely though.)
     
    EZ-Megaman likes this.
  2. DanTheManMS

    Member DanTheManMS aka Ricochet Otter

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,325
    Location:
    Georgia
    Country:
    United States
    Is your DPG file less than 256 pixels in width?
     
  3. BORTZ
    OP

    Global Moderator BORTZ wtf, nintendo

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Messages:
    10,623
    Country:
    United States
    ..........how do i check that?
     
    EZ-Megaman likes this.
  4. azotyp

    Member azotyp GBAtemp Maniac

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    1,175
    Location:
    Poland
    Country:
    Poland
    Better encode with batchdpg (you proppably use that lame program added to moonshell)
    Here are good settings for batchdpg I always encode on them and dont have any troubles

    FPS: 20
    Video bitrate: 386
    Max bitrate: 512
    Passes: 3
    Profile: Ultra
    Resizer - Spline16
    Width: 256
    Height: 192
    Audio bitrate: 128
    Samplerate: 32768
    Mode: Joint Stereo
    Normalize: On
     
  5. Doggy124

    Member Doggy124 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Sep 14, 2007
    Messages:
    831
    Location:
    Thailand
    Country:
    Thailand
    Made sure about these two...
    Width: 256
    Height: 192

    because DS screen resolution is 256*192
     
  6. BORTZ
    OP

    Global Moderator BORTZ wtf, nintendo

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Messages:
    10,623
    Country:
    United States
    what version do you have azotyp? i got v. 1.0.
    is there abetter one? and where does it out put to?
     
    EZ-Megaman likes this.
  7. azotyp

    Member azotyp GBAtemp Maniac

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    1,175
    Location:
    Poland
    Country:
    Poland
  8. BORTZ
    OP

    Global Moderator BORTZ wtf, nintendo

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Messages:
    10,623
    Country:
    United States
    nvm the latest version is 1.3 beta 5 multi
     
    EZ-Megaman likes this.

Share This Page