noob with HBC installed on 4.3E

Discussion in 'Wii - Hacking' started by looperman, Feb 14, 2011.

Feb 14, 2011
  1. looperman
    OP

    Newcomer looperman Newbie

    Joined:
    Oct 29, 2008
    Messages:
    8
    Country:
    Ireland
    what now? can anyone help? ive tried to install Neogamma and im not getting anywhere. I keep getting a -2011 error when i try to install any wad :-(
    I have system menu 4.3E and used the Yu Gi Oh exploit to get HBC installed and Bootmii as IOS, and havent really done anything else.
    can anyone give me any advice, please?
    all i am trying to do is get a disc launcher channel installed.
    Thanks in advance
     
  2. bazamuffin

    Member bazamuffin RESIDENT DILF

    Joined:
    Feb 1, 2009
    Messages:
    2,036
    Location:
    Shmashmortion Clinic
    Country:
    United Kingdom
    You should follow the "modify any wii 4.3 and below" in the stickies, or use Modmii
     
  3. ddetkowski

    Member ddetkowski GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jun 15, 2009
    Messages:
    1,141
    Location:
    United States
    Country:
    United States
    Multi mod manager to install wads.
    make sure your SD card has a folder called apps put Neogamma, MMM there.
    make sure your SD card has a folder called wad put any .wad files there.
    load stuff from the HBC.
     
  4. alexei23

    Newcomer alexei23 Newbie

    Joined:
    Nov 19, 2010
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    what do you need to do if you accidently updated and need to re-mod wii?
     
  5. ddetkowski

    Member ddetkowski GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jun 15, 2009
    Messages:
    1,141
    Location:
    United States
    Country:
    United States
    see Modmii for windows in my sig?
    use that
     
  6. alexei23

    Newcomer alexei23 Newbie

    Joined:
    Nov 19, 2010
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    i tried modmi and I still can't figure out what's going on?
     
  7. ddetkowski

    Member ddetkowski GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jun 15, 2009
    Messages:
    1,141
    Location:
    United States
    Country:
    United States
    modmii runs off your PC, it DL's all files needed to softmod a wii, ANY wii.
    you may need .net framework 3.5 to run it from your pc if it is not up to date.
    It also automatically generates a step-by-step guide for you to follow, how easy is that?
    Honestly, if your still having problems, its operator error, not ModMii.
    We ALL started as noobs sometime or another, so, no one is steering you wrong.
    Any info on your Wii console would also help us help you, system menu version? virgin wii?
    serial number to check if disc loading is an option or not......
     
  8. Vicious23

    Newcomer Vicious23 Member

    Joined:
    Dec 29, 2010
    Messages:
    15
    Country:
    United States
    Wii Hacking FAQ

    This FAQ helped me out a lot when I was noobish.
    It also has links to guides.
     
  9. Vicious23

    Newcomer Vicious23 Member

    Joined:
    Dec 29, 2010
    Messages:
    15
    Country:
    United States

    If you need to re-install homebrew channel, then you can either have to use the Twilight Hack, Yu-Gi-OWNED! Hack, Smash Stack Hack, or Indiana Pwns hack.

    I accidentally updated my wii to 4.3, and used the Smash Stack Hack.
    I'm not sure if the other exploits work for 4.3
     
  10. alexei23

    Newcomer alexei23 Newbie

    Joined:
    Nov 19, 2010
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    Thanks! I'll try the Smash Stack Hack.

    I was/am on 4.2 and wii was modified. I recently bought NFL Training Game and instead of installing via Usb-Loader I tried to play the game which asked for an update. I thought it would be safe because it was a disc not online which was my fault. I still have my HBC and a couple other channels but it wouldn't load them. I reinstalled Bootmi, DIVX, and HBC but when I tried to run IOS236 Installer it said my IOS wasn't vulnerable or something.
     
  11. alexei23

    Newcomer alexei23 Newbie

    Joined:
    Nov 19, 2010
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    I still have the NAND back up from when my wii was first modded. I put it on an SD card and when I tried to restore it said it was from a different wii. I actually had someone else mod this for me and he gave me the files. Should I try it even though it says its from a different wii, I don't want to brick it?
     
  12. alexei23

    Newcomer alexei23 Newbie

    Joined:
    Nov 19, 2010
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    Nevermind I figured it out, my error.
     

Share This Page