g6 lite - "device not recognised"

Discussion in 'Other Flashing Hardware & Software' started by shineget, Oct 3, 2007.

Oct 3, 2007
  1. shineget
    OP

    Newcomer shineget Advanced Member

    Joined:
    Oct 2, 2006
    Messages:
    89
    Location:
    Portsmouth, England
    Country:
    United Kingdom
    My G6 lite was working fine up until today. I put the cart into the usb loader thing, plug it in and nothing happens. i go to device manager, and sure enough i have a new universal serial bus controller named "unknown device"
    i have cleaned the loader and cart as well as i can, as i assumed that would be the problem, but it hasn't help. i've tried on two different pcs, both xp and the same thing happens.

    anyone had this problem and know how to fix it?

    edit: Also, it still works fine in my ds, i can run the games that were already put onto it.
     
  2. test84

    Member test84 GBAtemp's last ninja 2.

    Joined:
    Sep 8, 2006
    Messages:
    3,685
    Location:
    Iran, Tehran.
    Country:
    Iran
    did u try other ports?
    other computers?
     
  3. shineget
    OP

    Newcomer shineget Advanced Member

    Joined:
    Oct 2, 2006
    Messages:
    89
    Location:
    Portsmouth, England
    Country:
    United Kingdom
    yes i have tried other ports, and other pcs.

    can anyone help?
     
  4. test84

    Member test84 GBAtemp's last ninja 2.

    Joined:
    Sep 8, 2006
    Messages:
    3,685
    Location:
    Iran, Tehran.
    Country:
    Iran
    try putting it in usb like 20 times and see if that works or not.
    try cleaning the contacts.
     

Share This Page