Gaming ERROR WITH DBZ ATTACK OF THE SAIYANS (EUR)

Zerousen

【=◈︿◈=】
OP
Member
Joined
Jun 30, 2009
Messages
1,987
Trophies
1
Age
26
XP
1,440
Country
United States
Hey tempers! i have just got to the chapter where raditz came to earth,and piccolo is about to fight him,but when the battle starts,it immediately makes me lose...here's a pic
of the problem.



15937_103963706286558_100000187886068_116860_4457041_n.jpg

i wonder what's wrong......
unsure.gif


srry about the quality of the pic. was using my mom's phone,since my lil sisters camera ran outta batteries...
 

mcboom

Well-Known Member
Member
Joined
May 19, 2008
Messages
146
Trophies
0
Age
32
XP
252
Country
Try it with a new rom and see if it happens again, and what flashcart are you using?
EDIT: didn't know there was no USA rom out
 

The Great And My

New Member
Newbie
Joined
Nov 7, 2009
Messages
1
Trophies
0
XP
1
Country
United States
alright so i think I may have a solutioun, copy all your files back on to your computer(or transfer them) Next CHECK FOR VIRUSES ON YOUR SD CARD or UPDATE YOUR FLASH CART!!! If these dont work for you post your question on wikianswers
 

mcboom

Well-Known Member
Member
Joined
May 19, 2008
Messages
146
Trophies
0
Age
32
XP
252
Country
HatsuneHaseo said:
i thought there wasnt a USA release yet o.o. i have only seen the EUR version o.o
Oh haha sorry i didn't know anyway what happens after you lose because maybe you are supposed to lose
P.S. i don't have the game so i'm not completely sure about what i am saying
P.S.2 are you on ysmenu or v1.18?
 

Zerousen

【=◈︿◈=】
OP
Member
Joined
Jun 30, 2009
Messages
1,987
Trophies
1
Age
26
XP
1,440
Country
United States
v1.18. my sister likes 1.18 better. only because it looks better to her.it was working fine until the battle started,and made me lose the battle for some odd reason.
OH and after i lose,it just goes back to the starting screen,like it should.
 

mcboom

Well-Known Member
Member
Joined
May 19, 2008
Messages
146
Trophies
0
Age
32
XP
252
Country
HatsuneHaseo said:
v1.18. my sister likes 1.18 better. only because it looks better to her.it was working fine until the battle started,and made me lose the battle for some odd reason.
OH and after i lose,it just goes back to the starting screen,like it should.
Are you using any cheats?
 

Zerousen

【=◈︿◈=】
OP
Member
Joined
Jun 30, 2009
Messages
1,987
Trophies
1
Age
26
XP
1,440
Country
United States
yes,i was. and i know that sometimes cheats can mess up the game. so i turned them off for this battle,but it doesnt make a difference..
 

Daddy24

Well-Known Member
Member
Joined
Sep 12, 2009
Messages
101
Trophies
0
Age
32
Location
Somewhere in France
XP
111
Country
France
Now it's weird.I've passed this fight without problem.Maybe your rom or sav is corrupted ?


Or worse,the R4 is the problem.My card is a Acvekard 2i with AKAIO 1.5.
 

outgum

Pokemanz Master
Member
Joined
Sep 22, 2009
Messages
1,993
Trophies
0
Age
31
Location
Hamilton, New Zealand
XP
283
Country
New Zealand
If you SAVED it with cheats on before, i think it does screw up the game.
ummm, Have you tried replacing the rom and using the same save?
other than that im not sure, the Europe version doesnt have AP sooo im not sure
 

Site & Scene News

Popular threads in this forum

General chit-chat
Help Users
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Don't know why they side mounted the GPU could've easily fit with the ssds
  • Psionic Roshambo @ Psionic Roshambo:
    Lol true
  • Psionic Roshambo @ Psionic Roshambo:
    I might attempt that dual PC thing, would need a way to switch keyboard and mouse...
  • Psionic Roshambo @ Psionic Roshambo:
    Like a USB hub with a switch that could plug into both mobos...
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Linux/windows?
  • Psionic Roshambo @ Psionic Roshambo:
    Windows of course lol
  • Psionic Roshambo @ Psionic Roshambo:
    What my idea is that I would be processing video on the new one while I could game on my current machine
  • Psionic Roshambo @ Psionic Roshambo:
    Sort of what I use my Pi 4 for now
  • BakerMan @ BakerMan:
    luke is a simp for kath soucie ngl
  • realtimesave @ realtimesave:
    @Psionic Roshambo don't worry my spanish is so bad, I said "quanto" on facebook instead of "cuanto"
    +1
  • SylverReZ @ SylverReZ:
    I only know little Spanish, haven't done classes in a long time.
  • Psionic Roshambo @ Psionic Roshambo:
    I used to know almost enough Spanish to have a simple conversation but not anymore lol
  • NinStar @ NinStar:
    quanto is portuguese
  • BakerMan @ BakerMan:
    guys, hear me out
  • BakerMan @ BakerMan:
    a backrooms or scp mmo would be sick
  • BakerMan @ BakerMan:
    especially if you could change perspective (first person, third person, top down)
  • NinStar @ NinStar:
    backrooms kinda lost its magic for me
  • Veho @ Veho:
    Fluffernutter sounds like a sex move but apparently it's not.
  • Sonic Angel Knight @ Sonic Angel Knight:
    Blaster Master is the name of a game. by SUNSOFT! Totally not a sex move. :creep:
  • Veho @ Veho:
    Master Blaster is the name of a Mad Max character.
  • Veho @ Veho:
    Characters to be precise.

  • SylverReZ @ SylverReZ:
    @Veho, Master Blaster sounds like an adult video game.
  • Veho @ Veho:
    His ultimate move is the Jizznado.
    +1
  • SylverReZ @ SylverReZ:
    How does that work?
    SylverReZ @ SylverReZ: How does that work?