BootMii is not work. Please Help!

Discussion in 'Wii - Hacking' started by LegendAssassin, May 31, 2009.

May 31, 2009
  1. LegendAssassin
    OP

    Newcomer LegendAssassin Member

    Joined:
    Mar 1, 2009
    Messages:
    37
    Country:
    United States
    I installed BootMii Second Beta but it doesn't load when I turn off my wii and turn it back on. I updated to 4.0, I installed PreLoader .29 as well as Crazy Intro. Before I updated I had SoftMii installed and right now I have the BlackWii Theme installed. Anyway of helping me get this to work?
     
  2. rommy667

    Member rommy667 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 21, 2008
    Messages:
    514
    Location:
    Down the road around the corner
    Country:
    Ireland
    Try a diffrent non sdhc card should work then [​IMG]
     
  3. LegendAssassin
    OP

    Newcomer LegendAssassin Member

    Joined:
    Mar 1, 2009
    Messages:
    37
    Country:
    United States
    I am using a normal SD Card...
     
  4. oxMUDxo

    Member oxMUDxo GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 12, 2009
    Messages:
    494
    Location:
    Missouri - USA
    Country:
    United States
    ahh..?, when did it stop working?
     
  5. Tetram

    Member Tetram GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 11, 2008
    Messages:
    129
    Country:
    France
    Did you choose prepare you SD card when you installed it ?

    What's more, did you install it as IOS or as Boot2 ?

    Finally, what happened if you select "boot me" in the HBC ?


    PS : not related to the subject, but your title says "bootmii is not work". It's not the first time I read this : is it a mistake ? In school, I learnt "Bootmii is not working", but maybe what you wrote has a different meaning... Please don't be offended if it's just a mistake, and sorry for my stupid question [​IMG]
     
  6. LegendAssassin
    OP

    Newcomer LegendAssassin Member

    Joined:
    Mar 1, 2009
    Messages:
    37
    Country:
    United States
    Didn't really noticed... I did Prepare SD Card tried both way and the BootMii did work on the HBC
     
  7. Arm the Homeless

    Member Arm the Homeless Custom Title

    Joined:
    May 26, 2008
    Messages:
    1,762
    Location:
    /home/andy/
    Country:
    United States
    You installed BootMii as IOS. Not as boot2.

    It won't load when you start up your Wii.
     
  8. LegendAssassin
    OP

    Newcomer LegendAssassin Member

    Joined:
    Mar 1, 2009
    Messages:
    37
    Country:
    United States
    I tried Both... Boot2 didn't work but IOS worked on the HBC
     

Share This Page