Hacking AKAIO Wifi Plugin Update - 01/18/2009

Smiths

AKAIO Person of Interest TAGS ARE THE BEST
OP
Developer
Joined
Feb 24, 2003
Messages
1,439
Trophies
0
Location
The land of Dairy Queen
Website
www.gamergeddon.com
XP
1,770
Country
United States
I have released a new version of the AKAIO Wifi Plugin for Cheat Updating.

Dated 011809, the biggest feature in this release is RESUME SUPPORT.
I have heard your complaints about unfinished downloads, and am proud to offer this solution for you. On a failed download, when you try again you will be prompted as to whether to wish to resume the download or start from 0 again.
If you quit the wifi updater, opting not to continue the download, you will be prompted to remove the partially finished file. If you keep the file and start the cheat updater at a later time, it will check the GBATemp Cheats site to see if the currently offered file is the same as the existing file on your card. If it is, you can resume it.

This makes the AceKard RPG/AK2/AK2i not only the first card to have online cheat database updating, but the first to allow you to resume it as well should the connection not be ideal.

To install, download the file from the link at the bottom of this post, and unrar the file to your __aio/plugin/ directory on your NAND/MicroSD.

Enjoy!

AKAIO Wifi Plugin (01/18/09): http://gbatemp.net/index.php?download=4554
 

kai445

Well-Known Member
Member
Joined
Oct 16, 2006
Messages
318
Trophies
0
XP
194
Country
United States
Very cool
smile.gif

Thank you
biggrin.gif
 

Maikel Steneker

M3 Fanboy
Member
Joined
May 16, 2007
Messages
3,393
Trophies
0
Age
31
Website
ndss.nl
XP
360
Country
Netherlands
Wow, this is awesome!

Now that the cheat updating is pretty much perfect, will you be looking into updating AKAIO from the menu (without using OsUp)?
 

florian

Well-Known Member
Member
Joined
Feb 6, 2008
Messages
579
Trophies
0
Website
Visit site
XP
302
Country
France
Thanks you very much for this nice work
smile.gif
but i have installed on my SD card the file here __aio/plugin/ but how to make the donwload the update please explain me
smile.gif



PS : if i understand this file is for update database Cheat ?
 

Smiths

AKAIO Person of Interest TAGS ARE THE BEST
OP
Developer
Joined
Feb 24, 2003
Messages
1,439
Trophies
0
Location
The land of Dairy Queen
Website
www.gamergeddon.com
XP
1,770
Country
United States
florian said:
Thanks you very much for this nice work
smile.gif
but i have installed on my SD card the file here __aio/plugin/ but how to make the donwload the update please explain me
smile.gif



PS : if i understand this file is for update database Cheat ?


florian, i swear to god, you ask one more question that's in the WIKI I'm going to stab you.

[url=http://wiki.gbatemp.net/wiki/index.php/AKA...ating_via_Wi-Fi]http://wiki.gbatemp.net/wiki/index.php/AKA...ating_via_Wi-Fi[/url]

Posts merged

we're looking into updating loaders and the menu via wifi as well (remember, loaders are external now; we don't need to do a whole new AKAIO release for the majority of game fixes).

Basically it's a matter of us building/uploading the files from our computers to a specific location. You can totally script that with ftp commands and all... but we're lazy right now
 

florian

Well-Known Member
Member
Joined
Feb 6, 2008
Messages
579
Trophies
0
Website
Visit site
XP
302
Country
France
Smiths said:
florian said:
Thanks you very much for this nice work
smile.gif
but i have installed on my SD card the file here __aio/plugin/ but how to make the donwload the update please explain me
smile.gif



PS : if i understand this file is for update database Cheat ?


florian, i swear to god, you ask one more question that's in the WIKI I'm going to stab you.

[url=http://wiki.gbatemp.net/wiki/index.php/AKA...ating_via_Wi-Fi]http://wiki.gbatemp.net/wiki/index.php/AKA...ating_via_Wi-Fi[/url]

Posts merged

we're looking into updating loaders and the menu via wifi as well (remember, loaders are external now; we don't need to do a whole new AKAIO release for the majority of game fixes).

Basically it's a matter of us building/uploading the files from our computers to a specific location. You can totally script that with ftp commands and all... but we're lazy right now


link not work
wink.gif
 

CoconutCake

Well-Known Member
Member
Joined
Dec 16, 2008
Messages
168
Trophies
0
XP
237
Country
United States
This is awesome. Thank you Mr. Smiths!

I tried to update my cheats via wifi yesterday for the first time with no luck, so this is perfect.
 
General chit-chat
Help Users
    Veho @ Veho: And then some.