Wii #2902 - LEGO Batman 2: DC Super Heroes (USA)

Discussion in 'GBAtemp & Scene News' started by Tempbot, Jun 15, 2012.

Jun 15, 2012
  1. Tempbot
    OP

    Contributor Tempbot Tunnel Snakes rule

    pip
    Joined:
    Nov 21, 2007
    Messages:
    0
    Country:
    United Kingdom
    ^^wiirelease-5817^^
     
    1 person likes this.


  2. Jax

    Member Jax Pip Pip Cheerioink!

    Joined:
    Jul 31, 2006
    Messages:
    4,092
    Location:
    L.A.V.
    Country:
    Portugal
    Can you use the classic controller on this?
     
  3. mrpinkeye

    Member mrpinkeye GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 26, 2011
    Messages:
    713
    Country:
    United Kingdom
    is it free roam!? lol
     
  4. Gaiaknight

    Member Gaiaknight GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 26, 2008
    Messages:
    957
    Location:
    howell, Michigan
    Country:
    United States
    game is super fun its nice that the characters have voices now and yes you can free roam around gotham city
     
  5. Hielkenator

    Member Hielkenator GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Feb 7, 2010
    Messages:
    4,176
    Country:
    Netherlands
    Cool!
     
  6. mrpinkeye

    Member mrpinkeye GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 26, 2011
    Messages:
    713
    Country:
    United Kingdom
    man iv been waiting a long time for that answer!!! thankyou loads :)
     
  7. Chanser

    Member Chanser :o

    Joined:
    Jun 27, 2006
    Messages:
    1,648
    Country:
    Macau
    Probably giving you a taster for Lego City for Wii U.
     
  8. Fredy Garbagis

    Newcomer Fredy Garbagis Advanced Member

    Joined:
    Nov 17, 2006
    Messages:
    73
    Country:
    Brazil
    I already played a couple hours on 360, but I'm really curious to see the treatment they gave to this version. Hopefully it's good and maybe 3DS will have it's first proper open worlded game. =P Amazing Spider-Man not having an open world on Wii/3DS was a big letdown for me....
     
  9. Gaiaknight

    Member Gaiaknight GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 26, 2008
    Messages:
    957
    Location:
    howell, Michigan
    Country:
    United States
    the lego series of games have never really been different between consoles outside of graphics obviously cant say anything about the handheld version but from what i played of the 3ds demo the 3ds version is missing alot of th special effect that the console versions have.
     
  10. mrpinkeye

    Member mrpinkeye GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 26, 2011
    Messages:
    713
    Country:
    United Kingdom
    do we open the city up bit by bit?
     
  11. Hielkenator

    Member Hielkenator GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Feb 7, 2010
    Messages:
    4,176
    Country:
    Netherlands
    Yup, but this version is a "dropframerate-pixelation, jaggies-fest"!
     
  12. Gaiaknight

    Member Gaiaknight GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 26, 2008
    Messages:
    957
    Location:
    howell, Michigan
    Country:
    United States
    yea the map opens up more as you play my favorite part so far is the random DC villians that appear in gotham between story missions like

    Warning: Spoilers inside!
     
  13. mrpinkeye

    Member mrpinkeye GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 26, 2011
    Messages:
    713
    Country:
    United Kingdom
    thanks. ok, checkpoints. can i not load them from the batcave? i have to actually use the map to go to where the missions started!?
     
  14. Gaiaknight

    Member Gaiaknight GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 26, 2008
    Messages:
    957
    Location:
    howell, Michigan
    Country:
    United States
    cant load them from the batcave i found i had to drive to arkam asylum when i wanted to continue my mission.
     
  15. mrpinkeye

    Member mrpinkeye GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 26, 2011
    Messages:
    713
    Country:
    United Kingdom
    yup, i ignored the warning and restarted that mission stupidly! grrrrr
     
  16. Raylene2K7

    Member Raylene2K7 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    978
    Location:
    parts unknown
    Country:
    Jamaica
    No LEGO game on the Wii did, so I doubt it.
     
  17. Hielkenator

    Member Hielkenator GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Feb 7, 2010
    Messages:
    4,176
    Country:
    Netherlands
    Actually, this game is fun.
     
  18. RJ Sly 95

    Member RJ Sly 95 GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 5, 2010
    Messages:
    211
    Country:
    United Kingdom
    The handheld LEGO games(with the exception of the "console-perfect" PSP ports of Lego Star Wars 2, Indiana Jones 1 and Batman 1) are completely different from the console ones and, unfortunately, far worse.

    In fact I was hoping that Lego HP for Vita could have been a port of the PS3 edition, but it turned out to be an upres port of the 3DS/PSP one.
     
  19. ngelDiezFernndez

    Newcomer ngelDiezFernndez Advanced Member

    Joined:
    Feb 1, 2012
    Messages:
    63
    Location:
    León, Spain
    Country:
    Spain
    Have any1 managed to trim it right? I have trimmed using Wii Scrubber 1.4 and it doesnt work on any loader (it works ok for other games). Without trim it works ok

    Any idea?

    Thanks!
     
  20. Gaiaknight

    Member Gaiaknight GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 26, 2008
    Messages:
    957
    Location:
    howell, Michigan
    Country:
    United States
    use wii backup manager to trim the game
     

Share This Page