WARNING! Seems new Cyclods Update (1.53) can cause lag when loadin

Discussion in 'CycloDS' started by Ericthegreat, Jan 13, 2009.

  1. Ericthegreat
    OP

    Member Ericthegreat Not New Member

    Joined:
    Nov 8, 2008
    Messages:
    1,766
    Location:
    Vana'diel
    Country:
    United States
    Seems new Cyclods Update (1.53) can cause lag when loading roms, from what i can tell 10 sec to some ppl reporting 2 min for COD. So I would recommend staying a 1.51 for the moment (I will be anyway).

    >.< messed up on title >.< Should be "when loading roms"
     
  2. Chanser

    Member Chanser :o

    Joined:
    Jun 27, 2006
    Messages:
    1,648
    Country:
    Macau
    No problems here after applying the update. Obviously takes longer to load, if your loading it for the first time.
     
  3. jesterscourt

    Member jesterscourt Not Brad.

    Joined:
    Jan 3, 2007
    Messages:
    2,153
    Country:
    United States
    It seems a hair longer as far as loading goes, but I'm sure that'll be fixed up in the next revision.
     
  4. Isaiah

    Member Isaiah The Conductor

    Joined:
    Aug 24, 2008
    Messages:
    525
    Location:
    Brisbane
    Country:
    Australia
    hey wait a sec why is it 1.53 shoudn't it be 1.52?
     
  5. Zarkz

    Member Zarkz GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 9, 2007
    Messages:
    435
    Location:
    King Taco
    Country:
    United States
    Team Cyclops cant count
     
  6. Chrono_Tata

    Member Chrono_Tata GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jan 26, 2008
    Messages:
    851
    Country:
    Thailand
    Because 15-2=13, firmware 1.52 is unlucky so they skipped it. True fact!
     
  7. Raven Darkheart

    Member Raven Darkheart The Radioactive Flamer

    Joined:
    Aug 27, 2008
    Messages:
    1,720
    Location:
    Cyclo DS Paradise
    Country:
    United States
    stop complaining. its only a hair slower.
     

Share This Page