some acekard problems

Discussion in 'Acekard' started by DaMummy, Feb 2, 2008.

Feb 2, 2008

some acekard problems by DaMummy at 8:25 PM (3,485 Views / 0 Likes) 15 replies

  1. DaMummy
    OP

    Member DaMummy GBAtemp Maniac

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Messages:
    1,265
    Location:
    Cleveland
    Country:
    United States
    im having a couple acekard problems and wonna know if anyone knows some solutions...one 1st. my opera browser doesnt want to save my options/favorites or anything like that, do i have to do something to make that work or what? 2nd. whenever i have to use the mic on any minigame on mario party ds, the game freezes, anyone else have this problem? could it be cause the rom was trimmed by acekard firmware? if anyone else has any small problems they would like to mention, yuore welcome to share them here and see what other people are getting
     
  2. Kijof

    Newcomer Kijof Advanced Member

    Joined:
    Dec 27, 2007
    Messages:
    94
    Country:
    Brazil
    Try with a non trimmed rom.
     
  3. DaMummy
    OP

    Member DaMummy GBAtemp Maniac

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Messages:
    1,265
    Location:
    Cleveland
    Country:
    United States
    thats gotta be the most vague, simplest, yet smartest answer...
     
  4. gratefulbuddy

    Member gratefulbuddy amateur lunatic

    Joined:
    Apr 4, 2007
    Messages:
    802
    Location:
    on the wheel
    Country:
    United States
    Opera save type needs to be manually set to 2M.
     
  5. DaMummy
    OP

    Member DaMummy GBAtemp Maniac

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Messages:
    1,265
    Location:
    Cleveland
    Country:
    United States
    ya i got the opera workin fine now with the 2m save type, but still no luck with mario party even when using non-trimmed rom
     
  6. Kijof

    Newcomer Kijof Advanced Member

    Joined:
    Dec 27, 2007
    Messages:
    94
    Country:
    Brazil
    You're using it with the D&P option activated?
    Please post on the Oficial Acekard Forum too.
     
  7. gratefulbuddy

    Member gratefulbuddy amateur lunatic

    Joined:
    Apr 4, 2007
    Messages:
    802
    Location:
    on the wheel
    Country:
    United States
    Just tried. Game goes to black screens after mic test.

    EDIT: Turned off all special options. Works fine.
     
  8. DaMummy
    OP

    Member DaMummy GBAtemp Maniac

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Messages:
    1,265
    Location:
    Cleveland
    Country:
    United States
    ok yea looks like greatefulbuddy is right, but you can leave single card play enabled, i posted the problem on the acekard forum, but not with the newly discovered information
     
  9. gratefulbuddy

    Member gratefulbuddy amateur lunatic

    Joined:
    Apr 4, 2007
    Messages:
    802
    Location:
    on the wheel
    Country:
    United States
    But doesn't it run really slow with single card play enabled?
     
  10. golden

    Member golden What a Digital Dummy!!!

    Joined:
    Dec 1, 2007
    Messages:
    1,453
    Country:
    United States
    Yes, it runs at a stunning 13 FPS with DL play activated.
     
  11. DaMummy
    OP

    Member DaMummy GBAtemp Maniac

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Messages:
    1,265
    Location:
    Cleveland
    Country:
    United States
    mine works fine with single card play enabled, im running off nand if it makes a difference though...
     
  12. golden

    Member golden What a Digital Dummy!!!

    Joined:
    Dec 1, 2007
    Messages:
    1,453
    Country:
    United States
    Are you using the newest firmware because I haven't heard info on the newest but on 4.06 I can confirm it runs very slow if DL play is enabled.
     
  13. gratefulbuddy

    Member gratefulbuddy amateur lunatic

    Joined:
    Apr 4, 2007
    Messages:
    802
    Location:
    on the wheel
    Country:
    United States
    Yes, memory type does make a difference. I just tried it with DL Play enabled. I'm using gelu's 4.07e06 and the game is unbearably slow from A-Data 4GB. However it runs fine from NAND.
     
  14. zi70410

    Member zi70410 GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 30, 2006
    Messages:
    136
    Country:
    i have new firmware but in jump ultimate stars some of the feature dont work it just freezes every time when i try to run that mode, it never happened when i had my r4 any suggestions?
     
  15. DaMummy
    OP

    Member DaMummy GBAtemp Maniac

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Messages:
    1,265
    Location:
    Cleveland
    Country:
    United States
    try moving it to nand, or disable all the "special" features like single card play and reset
     
  16. zi70410

    Member zi70410 GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 30, 2006
    Messages:
    136
    Country:

Share This Page