1. sj33

    sj33 GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Oct 22, 2013
    Messages:
    4,046
    Country:
    Japan
    Are you loading using Album? If you are, don't - load by holding R on any game.

    Failing that, do you have the correct bios?
     
  2. zeon_xp

    zeon_xp Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Dec 7, 2015
    Messages:
    9
    Country:
    Entering holding R on any game. (All digital)
    Checksum checked on all bios. :sad:
    OC stock and High.
     
    Last edited by zeon_xp, Jul 29, 2020
  3. bad361

    bad361 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Jun 18, 2018
    Messages:
    750
    Country:
    Russia
    OCing doesn't matter. You can try launching other roms (also try diff formats like chd or cue+bin), launching your roms on pc with the same core and bios files, deleting all configs inside RA. Well, ultimately, you can always fresh install atmos and RA and try again.
     
    lordelan likes this.
  4. zeon_xp

    zeon_xp Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Dec 7, 2015
    Messages:
    9
    Country:
    I found it!! PAL protected games were the problem -.- SBI are my new friends.

    BTW, is there any way to load a config file for a game? For example, I want to play with:
    custom overlay+shader crt in 1080 dock mode.
    and then switch to applet mode and return to original RA settings without have to change all config again.

    Is it possible?
     
  5. Shinjimx

    Shinjimx Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jul 30, 2020
    Messages:
    7
    Country:
    Mexico
    I found that your file of DK 64 that you uploaded as 101% is missing few coins.

    Here is the list.


    Locations of missing coins,



    Dirtmount recently discovered

    Dirtmound behind K.lumsy prison

    Dirtmount in Aztec with Chunky

    4 Diddy Kong Coins in Fungi Forest in the night taking the barrel to fly to the tree where the rabbit race is-

    3 Blue Coins with Lanky in the back of the same temple where you get the Chunky Dirtmount

    3 Chunky Coins in the pit below the ship in Gloomy Galleon

    3 Chunky Coins Jungle Japes just at the entrance of the level


    I have also missed 3 coins that I cant find.
     
    ShadowOne333 likes this.
  6. Volkaru

    Volkaru Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 30, 2017
    Messages:
    23
    Country:
    United States
    Has anyone been able to get the Paper Mario 64 HD texture pack to work properly on the mupen64plus-next core? I was able to get it to load in a basic sense, however various textures are off-center, and a few letters are very large and in an odd placement. Here's an imgur link showing what I'm talking about;
    Green Joy-Con D-Pad Shells for Nintendo Switch
     
    FanNintendo likes this.
  7. FanNintendo

    FanNintendo GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Apr 16, 2018
    Messages:
    947
    Country:
    United States
    anyone get to run the fbneo core?? is mame roms compatible with fbneo core??
     
  8. FanofFans

    FanofFans Banned
    Banned

    Joined:
    Jul 1, 2020
    Messages:
    45
    Country:
    Norway
    I don't know if it answers your question, as I haven't tried this game specifically, but I tried quite a few texture packs on Majora's Mask and OoT, and they worked perfectly.
     
  9. FanNintendo

    FanNintendo GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Apr 16, 2018
    Messages:
    947
    Country:
    United States
    I cant get Demon Front to run on FBneo it did ran on FBA til R.A. took it down I want FBA back seriously it kind of stupid
     
  10. FanNintendo

    FanNintendo GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Apr 16, 2018
    Messages:
    947
    Country:
    United States
    any news from Yaba Sanshiro i know i read somewhere that m4xw request the core from Yaba Sanshiro ? Saturn - Yabause is still slow under 30 fps on 3D and on 2D is better higher fps than 3D and noticed Rayman have better view graphic and playable than playstation that playstation has few missing feature
     
    Last edited by FanNintendo, Aug 9, 2020
    lordelan likes this.
  11. Billy Acuña

    Billy Acuña GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Oct 10, 2015
    Messages:
    3,089
    Country:
    Mexico
    Update your romset, FBA is dead.
     
  12. FanNintendo

    FanNintendo GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Apr 16, 2018
    Messages:
    947
    Country:
    United States
    Yep I have v. 2.97.44 the latest have you run Demon Front IGS with pgm.zip bio ? let me know if you did yes or no
     
  13. lordelan

    lordelan GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Jan 4, 2015
    Messages:
    4,647
    Country:
    Germany
    How's that? On all platforms?
     
  14. Billy Acuña

    Billy Acuña GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Oct 10, 2015
    Messages:
    3,089
    Country:
    Mexico
    Silent_Gunner and lordelan like this.
  15. lordelan

    lordelan GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Jan 4, 2015
    Messages:
    4,647
    Country:
    Germany
  16. CrimsonWesker

    CrimsonWesker Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 8, 2019
    Messages:
    18
    Country:
    Australia
    So just started using my Retroarch again on my Switch and as far as I am aware nothing has changed - however now it takes a VERY long time to boot and sometimes doesn't been boot at all. Has anyone had this issue?
     
  17. mikifantastik98

    mikifantastik98 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Dec 12, 2018
    Messages:
    268
    Country:
    Italy
    maybe you need the bios for this game :
    *manufacture : IGS / Polygame Master
    *bios name: pgm.zip
    ... put the bios in the same folder as the rom
     
    FanNintendo likes this.
  18. FanNintendo

    FanNintendo GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Apr 16, 2018
    Messages:
    947
    Country:
    United States
    will try that also the dmnfrnt.zip could need update the dat thru clmamepro or other 4 program still learning from youtube how to update the rom files with dat and Retroarch able to download but fail to extract the dat file. Will try add pgm.zip with roms

    Now dmnfrnt.zip is working i checked in core/system/ there was no pgm.zip i dont know how it just disappear and just added it thanks for remind me check the core/system/ :)
     
    Last edited by FanNintendo, Aug 10, 2020
    mikifantastik98 likes this.
  19. mikifantastik98

    mikifantastik98 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Dec 12, 2018
    Messages:
    268
    Country:
    Italy
    I know but it works for me only by putting the bios in the same fba roms folder
    ... I don't know why but ... nevermind :rolleyes:
     
    FanNintendo likes this.
  20. FanNintendo

    FanNintendo GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Apr 16, 2018
    Messages:
    947
    Country:
    United States
    guess it doesnt matter which you put in :D and you have Sega Saturn running on Yabause ? mine is running okay when Im playing 3D games it runs average 30 fps and 2D plays full fps is it normal?
     
    Last edited by FanNintendo, Aug 10, 2020
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - RetroArch, Switch,