Playing 360 on the computer monitor?

Discussion in 'Xbox 360 - Games & Content' started by War, Jan 14, 2009.

Jan 14, 2009
  1. War
    OP

    Member War Take it easy~

    Joined:
    Oct 26, 2007
    Messages:
    5,409
    Location:
    California
    Country:
    Japan
    How exactly do I go about doing that? Although I don't have the game yet, I heard that Dead Rising has text issues in SDTVs, and that's what I have :\ My monitor is a bit smaller than my TV screen, but it's a 17" flat screen monitor and there's a chance that it could look a little better. I also heard from several sources that sometimes, playing the game on a computer monitor would somewhat fix the problem...
     
  2. Rock Raiyu

    Member Rock Raiyu Clock Up

    Joined:
    Jul 14, 2007
    Messages:
    5,066
    Location:
    Walking the path of heaven
    Country:
    United States
    As far as I know, your computer needs to have TV outlet on it otherwise you can't use it.
     
  3. dinofan01

    Member dinofan01 Misses the old days...

    Joined:
    Jul 4, 2008
    Messages:
    2,842
    Country:
    United States
    Im pretty sure theres adapters to connect a SD cable or component cables to a monitor. Just google it and see if you find anything.
     
  4. Sonicslasher

    Member Sonicslasher In Law we trust.

    Joined:
    Dec 5, 2005
    Messages:
    2,230
    Location:
    Richmond, VA
    Country:
    United States
    At gamestop, you can buy a xbox 360 VGA cable:
    [​IMG]

    ^from google images
     
  5. Marxian

    Newcomer Marxian Advanced Member

    Joined:
    Dec 25, 2005
    Messages:
    77
    Country:
    United Kingdom
    The VGA cable is the solution. The NXE introduced improved support for monitor resolutions, too. [​IMG]
     
  6. nin10do

    Member nin10do GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Messages:
    471
    Location:
    UK
    Country:
    Taiwan
    make sure you buy a high quality one otherwise you'll get a lot of ghosting. though it probably won't be too noticeable on a 17" monitor.
     
  7. War
    OP

    Member War Take it easy~

    Joined:
    Oct 26, 2007
    Messages:
    5,409
    Location:
    California
    Country:
    Japan
    Okay, I think that cable should do the trick. I'll check my local EBGames and see if they have it. Thanks for the help!
     
  8. triassic911

    Member triassic911 Burst Mode

    Joined:
    May 9, 2007
    Messages:
    2,743
    Location:
    NYC, USA
    Country:
    United States
    You can also use an HDMI cable if your 360 and monitor has hdmi.....
     
  9. Tarantula

    Newcomer Tarantula Member

    Joined:
    Jan 8, 2009
    Messages:
    24
    Location:
    Jakarta
    Country:
    Indonesia
    Or if your monitor is support DVI
    you can use DVI to HDMI Converter
    for a good quality image
     
  10. pitoui

    Member pitoui GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 1, 2006
    Messages:
    538
    Country:
    Australia
    I bought this from DX.

    It seems as though it is out of stock at the moment but it works fine with my wii, 360 and ps3.
     

Share This Page