New EZ 3-in-1 and DS Opera Browser

Discussion in 'R4 DS' started by sebast2600, Feb 19, 2008.

Feb 19, 2008
  1. sebast2600
    OP

    Newcomer sebast2600 Member

    Joined:
    Feb 8, 2008
    Messages:
    15
    Country:
    United States
    Hi,

    I read somewhere that the new EZ 3-in-1 has a new hardware which is not compatible with the Rudolph 3-in-1 tools. I'm thus wondering if the old patch from copy1492 for the NDS Browser would still work with the new EZ 3-in-1 hardware or not? Any idea?

    Thanks,
    Seb
     
  2. Narin

    Former Staff Narin The Cheat Master, kupo!

    Joined:
    Feb 19, 2008
    Messages:
    2,624
    Country:
    United States
  3. sebast2600
    OP

    Newcomer sebast2600 Member

    Joined:
    Feb 8, 2008
    Messages:
    15
    Country:
    United States
    Well, I was talking about the standalone patch for the DS browser, here:
    http://ezflash.sosuke.com/viewtopic.php?t=4262

    Any idea if it's still compatible with the *new* EZ 3-in-1? I don't want to use GBA Exploader for this, I'm looking for a standalone patch for the NDS Browser.

    Thanks,
    Seb
     
  4. Gman 101

    Member Gman 101 GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 7, 2007
    Messages:
    438
    Location:
    Karkand & Mashtuur City
    Country:
    Australia
    I think it does. I got it to run without a lack of RAM error and that was before I even knew I got a 3-in-1 with a new chip in it. The only problem is that I can't get it to connect to my wifi connector (but I don't think that's RAM related)
     
  5. azotyp

    Member azotyp GBAtemp Maniac

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    1,175
    Location:
    Poland
    Country:
    Poland
    Maybe nintendo started to ban people from theire wfc, I couldnt connect into net too, eaven when my friend that know computers very well configured connection , but best that he could do was "You connected to access point, but couldnt connect to Nintendo WFC error" (i was using wifi link).
     

Share This Page