1. Moquedami

    Moquedami GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Nov 16, 2006
    Messages:
    376
    Country:
    Argentina
    Thats the only user profile you have in that console?
    Probably it is not the one you use that need to be linked, but any other account that was once linked to a console before.
     
  2. YuBobster

    YuBobster Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 28, 2018
    Messages:
    20
    Country:
    Serbia, Republic of
    No mate, I have never linked any account from console. We have 4 accounts but neither of them were never linked.
    I cannot play games that require to have linked account. Like Nintendo online NES emulator.

    Sent from my SM-G960F using Tapatalk
     
    Last edited: May 6, 2019
  3. Moquedami

    Moquedami GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Nov 16, 2006
    Messages:
    376
    Country:
    Argentina
    Is this the one you got?

    Mortal Kombat 11 + Update v1.0.3 (v196608) + DLC Unlocker [Custom XCI] OneDrive (Tested on SX OS with FW 6.2) (2019-05-04)

    (Built by TurboSnail) MD5 Hash: 42D67947769DE1A7BB65645D23A4B755

    Size: 22.5GB
     
  4. dsrules

    dsrules GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Sep 20, 2005
    Messages:
    6,272
    Country:
    could you create a new profile and see if it works, incase your old profile when online before
     
  5. YuBobster

    YuBobster Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 28, 2018
    Messages:
    20
    Country:
    Serbia, Republic of
    Yes, that version.

    Sent from my SM-G960F using Tapatalk
     
  6. YuBobster

    YuBobster Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 28, 2018
    Messages:
    20
    Country:
    Serbia, Republic of
    Here it is, with brand new profile:
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

    Sent from my SM-G960F using Tapatalk
     
    dsrules likes this.
  7. Moquedami

    Moquedami GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Nov 16, 2006
    Messages:
    376
    Country:
    Argentina
    Do you use Incognito or sx stealth mode on?
    Do you have an internet conection configured or none? Plane mode?
     
  8. YuBobster

    YuBobster Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 28, 2018
    Messages:
    20
    Country:
    Serbia, Republic of
    I have incognito mode from sx os plus 90dns settings. I am online and don't have emunand. Sysnand only.

    Sent from my SM-G960F using Tapatalk
     
    Last edited: May 6, 2019
  9. Moquedami

    Moquedami GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Nov 16, 2006
    Messages:
    376
    Country:
    Argentina
    I used incognito to wipe out my switch serial
    Maybe thats whats messing with this?
     
  10. illicit

    illicit GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 28, 2010
    Messages:
    159
    Country:
    United States
    just got the turbosnail version. gonna try it and post my results
     
  11. Moquedami

    Moquedami GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Nov 16, 2006
    Messages:
    376
    Country:
    Argentina
    Any luck?
    Mine was still downloading this morning.
    I downloaded so many releases without success. Luckilly i dont have a data cap, otherwise i would be all wasted on this.
    My setup is:
    OFW 7.01
    SX OS 2.7.1b
    No emunand
    2 profiles that have been linked online.
    2 profiles that havent been online.
    SX OS Stealth mode ON
    Incognito used
    DNS settings manually and automatic

    I tried:
    XCI base MK11 + NSP Update 1.3 from 2 different sources
    modded XCI + Update 1.3 from 3 different sources
    NSP base MK11 + NSP Update 1.3 16gb and 22gb

    Everything fails in 1.3 but works fine in 1.2

    * A detail that may be relevant. both of the user profiles that have been linked online now show an exclamation mark and ask lo log in again (wich i cant do because of Incognito)
     
    Last edited: May 7, 2019
  12. illicit

    illicit GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 28, 2010
    Messages:
    159
    Country:
    United States
    no dice. still hangs on updating game data.

    i'm on sx-os 2.7.1b
    On Emu Nand 8.0.1 w/ sysnand 8.0.1 if that matters
    no wifi setup
    no linked profile
     
  13. Moquedami

    Moquedami GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Nov 16, 2006
    Messages:
    376
    Country:
    Argentina
  14. Moquedami

    Moquedami GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Nov 16, 2006
    Messages:
    376
    Country:
    Argentina
    UPDATE: I finally got this sorted out.
    I can confirm, update 1.3 does NOT need a profile linked online. It doesnt even require an internet conection configured.
    BUT, if you happen to have in your Switch any user account that have been linked online before AND has an exclamation mark on it (requesting ou to log online again to revalidate it), the game simply wont gobeyond the "updating game data"

    The thing is, since firm 6, Nintendo wont let you unlink a user account, nor even delete it, without conecting to the internet (and obviosly updating to the las firmware aviable). So, even if you have linked those account before, if you dont validate them when required, those will be stuck there.

    WHAT I DID: I created a clean emunand and updated it to 8.01 using choidujour.
    Then in the emunand system menu delete the accounts letting them connect to the internet (no Incognito,nor DNS, nor SX stealth mode). This is a clear ban risk.
    Before deleting the last profile it will ask you to create a new one (because you cant have no users in the system).
    So,I created a new user profile, not linked whatsoever to any nintendo account.
    This will be the user profile wou will be using to launch the game from now.

    SO: now i can play MK11with update 1.3 in emunand.

    BUT: if i wanted to do this in my sysnand, i would need to connect ir online and update to 8.01.
    That, or maybe i was thinking. Wouldnt it be possible to delete user accounts directly using Devmenu?
     
  15. WarSpaz

    WarSpaz Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 26, 2017
    Messages:
    45
    Country:
    Sweden
    I also had problems with 1.0.3 custom xci and went back to 1.0.2 using devmenu. Weird thing though is that when I press the + on mortal kombat for game info it shows as 1.0.3. Is this normal when you remove things with devmenu? First time I ever used it.

    Skickat från min ONEPLUS A6003 via Tapatalk
     
  16. WarSpaz

    WarSpaz Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 26, 2017
    Messages:
    45
    Country:
    Sweden
    I have no user linked on my switch, never even had it on the eshop, only had it on WiFi with stealth mode and 90dns for FTP like 2 times.
    On 8.0.1 sysnand, never used emunand.
    Game on 1.0.3 won't go past updating game, although 1.0.2 works

    Skickat från min ONEPLUS A6003 via Tapatalk
     
  17. Moquedami

    Moquedami GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Nov 16, 2006
    Messages:
    376
    Country:
    Argentina
    Try creating an emunand and deleting all the profiles you have and creating a new one.
    That did it for me.

    My guess is that something got bugged in the 1.3 update regarding the account managment. Thats why this happens so randomly, it just seems the game suddenly doesnt like certain accounts anymore.
    Apparently this is happening in pc and ps4 too
    https://www.reddit.com/r/MortalKombat/comments/bi6a6c/game_stuck_at_updating_game_data/

    Https://www.reddit.com/r/MortalKombat/comments/bgr2kf/updating_game_data_takes_forever_ps4/
     
    Last edited: May 8, 2019
  18. illicit

    illicit GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 28, 2010
    Messages:
    159
    Country:
    United States
    hmm i've never connected my emunand online and i only made one profile.
     
  19. Moquedami

    Moquedami GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Nov 16, 2006
    Messages:
    376
    Country:
    Argentina
    You are right. As i said, there is no need to even have a connection configured on the swtich, nor any user profile linked.
    I had to connect my emunand in order to unlink and delete the 2 profiles i already had. For some reason the update 1.03 didnt like those being there, even if i started the game with a completely new profile it would just lock in "updating game data".
    It seems the validation in 1.03 is failing randomly for some users whatever their configuration is.
     
  20. illicit

    illicit GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 28, 2010
    Messages:
    159
    Country:
    United States
    1.0.4 just came out lol. gonna see if i can get it to work...
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - firmware, update,