Medal of Honor - Infiltrator

Discussion in 'GBA - Console and Game Discussions, Help and Tips' started by saru415, Feb 6, 2008.

Feb 6, 2008

Medal of Honor - Infiltrator by saru415 at 5:27 AM (1,130 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. saru415
    OP

    Newcomer saru415 Newbie

    Joined:
    Feb 3, 2008
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    I'm using the NdStation to run gba games..but the Medal of Honor doesn't run. That game is one of my favorites on the gba. Does this game even work? I'm using a R4 and EZFLASH V 3 in 1
     
  2. Destructobot

    Member Destructobot Crave the Hammer

    Joined:
    Oct 15, 2006
    Messages:
    5,005
    Location:
    Portland, OR
    Country:
    United States
    It works fine on my 3-in-1 using the 3in1 Expansion Pack Tool. Did you remember to SRAM patch the game before you used NDStation on it?
     
  3. saru415
    OP

    Newcomer saru415 Newbie

    Joined:
    Feb 3, 2008
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    yea, i patched it, but all i get is a gameboy intro and then a white screen. I waited just in case it was slow, but no go. Are u using ndstation too, or something else? thanks for ur reply btw.
     
  4. Destructobot

    Member Destructobot Crave the Hammer

    Joined:
    Oct 15, 2006
    Messages:
    5,005
    Location:
    Portland, OR
    Country:
    United States
    I'm using the 3in1 Expansion Pack Tool. Did you trim the game, or do anything else to it other than just SRAM patch it then run it through NDStation?
     
  5. saru415
    OP

    Newcomer saru415 Newbie

    Joined:
    Feb 3, 2008
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    yea i trimmed it too..but thats about it
     
  6. Destructobot

    Member Destructobot Crave the Hammer

    Joined:
    Oct 15, 2006
    Messages:
    5,005
    Location:
    Portland, OR
    Country:
    United States
    Try it without trimming the rom.
     
  7. saru415
    OP

    Newcomer saru415 Newbie

    Joined:
    Feb 3, 2008
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    right when u asked if i trimmed it, i did it without it and it works..Hey thanks for ur response man,i appreciate it a lot. [​IMG]
     

Share This Page