I found a bug. (I think)

Discussion in 'Site Discussions & Suggestions' started by Link615, May 6, 2012.

May 6, 2012

I found a bug. (I think) by Link615 at 1:50 AM (655 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. Link615
    OP

    Newcomer Link615 Advanced Member

    Joined:
    Apr 27, 2012
    Messages:
    59
    Country:
    United States
    Whenever I go to someone's profile and click the view all files by XXX link, or the files uploaded by XXX link when viewing a file's download page, instead of showing me what that user uploaded, it brings me to a page where it searched "none".
     
  2. Crystal the Glaceon

    Member Crystal the Glaceon GBAtemp Inkling™ Squishies~

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    14,727
    Location:
    Inkopolis
    Country:
    Antarctica
    Right now the site is going through some updates. Could you post a link with an example so I can see what you are talking about?
     
  3. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    Go to any profile and click the "Find all files by (name)" link.

    It's been like that for quite a while actually, the recent updates have nothing to do with it.
     
  4. Costello

    Administrator Costello Headmaster

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    12,030
    thanks for the report! it's fixed now :) check it out!
     
  5. Link615
    OP

    Newcomer Link615 Advanced Member

    Joined:
    Apr 27, 2012
    Messages:
    59
    Country:
    United States
    Yup, it works now!
     

Share This Page