I am sick of trying to fix this alone.

Discussion in 'NDS - Nintendo Wi-Fi Connection' started by Xenavire, Jun 11, 2009.

Jun 11, 2009
  1. Xenavire
    OP

    Newcomer Xenavire Newbie

    Joined:
    Jun 11, 2009
    Messages:
    8
    Country:
    New Zealand
    [​IMG]

    I have been getting the same error code over and over, no matter WHAT I do to try and resolve it. I have quite literally done every possible "remedy" from re-installing the drivers (over and over) to removing my firewall software.

    The error code is #52103, and I have not been able to connect to WiFi for several months because of it. I had considered it was a temporary thing, but time has proven otherwise.

    I have windows XP 32 bit, a perfect condition USB connector, I have disabled all my firewalls and deleted 3rd party softwares, I have turned off my torrent clients, and everything else that ever seemed to cause anyone else an issue, and I STILL have problems.

    It was even working perfectly fine, and then just suddenly stopped one day. The dongle isn't broken, the drivers were the most updated. As far as I know, other people have resolved thier issues, but mine is very... Stubborn.

    I currently have Bittorrent and AVG, which I decided to use after the dongle decided to "bite the dust."

    Is there ANYTHING I can do, without getting a wireless router? (My internet provider is not compatible with wireles routers and I can't change to another service right now.)

    I would really appreciate some help, I have tried everything I could think of, as well as what other people could think of. This is my last ditch effort.
     
  2. vergilite

    Member vergilite GBATemps Regular Clown

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Messages:
    737
    Location:
    Liv-Liv-Liverpool YEAH!
    Country:
    United Kingdom
    do you get the error code on your DS im assuming YES

    but anyway i suggest you take this up with the official Nintendo dudes cos it sounds like a faulty product something internal must have gone and even if it hasn't nintendo could help more than anyone here could

    there is my 2 cents i hope you enjoy them [​IMG]
     
  3. Xenavire
    OP

    Newcomer Xenavire Newbie

    Joined:
    Jun 11, 2009
    Messages:
    8
    Country:
    New Zealand
    I honestly can't see how it could be a faulty product, when it worked fine for a few months with no issues... And it still recognises my DS when it tries to connect, and vice-versa.

    It's supposedly an internet connection sharing issue or something, but theres no reason for it that I can see. That error code is usually caused by firewalls, but since I have no firewalls on, it shouldn't have that error code.
     
  4. vergilite

    Member vergilite GBATemps Regular Clown

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Messages:
    737
    Location:
    Liv-Liv-Liverpool YEAH!
    Country:
    United Kingdom
    go to your network settings and highlight your default internet connection and your dongle and right click and choose bridge connections

    i might be talking out my ass but it worked for me
     
  5. ChuckBartowski

    Member ChuckBartowski GBATemp Nerd Herd Specialist

    Joined:
    May 31, 2009
    Messages:
    917
    Location:
    Burbank, CA
    Country:
    United States
    Try using the custom drivers for it, which is a plus in the first place since it lets you use it for any other device too.
     
  6. vergilite

    Member vergilite GBATemps Regular Clown

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Messages:
    737
    Location:
    Liv-Liv-Liverpool YEAH!
    Country:
    United Kingdom
    true custom drivers might help i used something like that for my wifi-max
     
  7. ChuckBartowski

    Member ChuckBartowski GBATemp Nerd Herd Specialist

    Joined:
    May 31, 2009
    Messages:
    917
    Location:
    Burbank, CA
    Country:
    United States
    Yeah theyre a big help. Resolved all my issues with my Wi-Fi adapter.
     
  8. Xenavire
    OP

    Newcomer Xenavire Newbie

    Joined:
    Jun 11, 2009
    Messages:
    8
    Country:
    New Zealand
    Custom drivers? Finally, getting somewhere. I haven't heard anything about custom drivers from anyone, any idea where I can get these from? Anything to resolve this issue once and for all.



    EDIT: I found and tried custom drivers, another no-go. Anyone else have any idea how to fix this? =(
     

Share This Page