?
  1. Yes

    1 vote(s)
    100.0%
  2. No

    0 vote(s)
    0.0%
  3. 1 voter(s)
  1. Carnivean

    Carnivean STARMAN
    Member

    Joined:
    Jul 11, 2006
    Messages:
    427
    Country:
    I flashed my first Phat and first Lite.
     
  2. playallday

    OP playallday Group: GBAtemp Ghost
    Member

    Joined:
    May 23, 2008
    Messages:
    3,770
    Country:
    Canada
    You have more then one?!? Why??
     
  3. krazykirk

    krazykirk GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Jul 17, 2007
    Messages:
    399
    Country:
    I flashed mine, and ended up half bricking it... and since I have a cyclo, I was unable to execute the recovery code, but luckily my sister had a R4 so I recovered it and tried again, and it flashed! [​IMG]
     
  4. Heran Bago

    Heran Bago Where do puyo come from?
    Member

    Joined:
    Nov 6, 2005
    Messages:
    3,089
    Country:
    United States
    Me too. My first lite was stolen and I still need to get around to flashing this one.
     
  5. Andytoxic

    Andytoxic Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 7, 2007
    Messages:
    64
    Country:
    Russia
    I flashed my DS lite, because i have a Supercard lite and i don't wanted to use my Superkey anymore
     
  6. Ferrariman

    Ferrariman Hip-Flop and cRap
    Member

    Joined:
    Dec 9, 2007
    Messages:
    3,356
    Country:
    Canada
    Yes I did.
     
  7. Wanque

    Wanque GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 20, 2005
    Messages:
    224
    Country:
    Flashed a long time ago, before carts could do it themselves.

    Remember, flashing does still have its advantages - you'll be able to recover your DS if, for some reason, the firmware is ever damaged.
     
  8. ZAFDeltaForce

    ZAFDeltaForce Specialist
    Member

    Joined:
    Sep 9, 2006
    Messages:
    2,791
    Country:
    Singapore
    I flashed my DS Phat because I used a Supercard MiniSD back in the day, but my DS Lite is unflashed because I use an R4 and don't see the need for flashing it.
     
  9. Minox

    Minox Thanks for the fish
    Former Staff

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    6,718
    Country:
    Japan
    I flashed my DSL so that I didn't have to use a nopass device with my EZ Flash IV Lite deluxe.
     
  10. CorruptJon

    CorruptJon GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    May 14, 2006
    Messages:
    782
    Country:
    United States
    Yes. I had to flash mine to use my Supercard SD back in the day.
     
  11. Papayo

    Papayo Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 14, 2007
    Messages:
    66
    Country:
    Netherlands
    I've flashed my DS phat because I used to own a M3 Perfect SD. I don't plan on flashing my DS Lite, though.
     
  12. Eternal Myst

    Eternal Myst Back from the Myst.
    Member

    Joined:
    May 2, 2008
    Messages:
    1,636
    Country:
    United States
    What does flashing your DS do?
    And how do you do it?
    What is it? [​IMG]
     
  13. DanTheManMS

    DanTheManMS aka Ricochet Otter
    Member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,341
    Country:
    United States
    ...your Google search for "FlashMe" turned up absolutely nothing that would tell you what it is and what its benefits are?
     
  14. Sephi

    Sephi fool
    Member

    Joined:
    Jan 21, 2008
    Messages:
    1,850
    Country:
    United States
    I flashed my DS just to remove that annoying warning, I think its really worth it.

    edit: learn more about FlashMe -> here
     
  15. Rayder

    Rayder Mostly lurking lately....
    Former Staff

    Joined:
    Jan 14, 2007
    Messages:
    6,609
    Country:
    United States
    I don't think a DS would react in any way by me showing it my winky.

    [​IMG]



    No, I never flashed it. I didn't even know about DS flashcarts until they already all had PassMe/NoPass (or whatever you want to call it) built in to the carts.
     
  16. ConraDargo

    ConraDargo Flashback Fanatic
    Member

    Joined:
    Dec 29, 2003
    Messages:
    1,787
    Country:
    My Lite ain't flashed, but my phat is.
     
  17. scootmcfly

    scootmcfly Advanced Member
    Member

    Joined:
    Sep 17, 2006
    Messages:
    59
    Country:
    United States
    Both lite and phat were flashed sucessfully. [​IMG] I'm working on Psp slim now. [​IMG]
     
  18. FireEmblemGuy

    FireEmblemGuy Celebrating a decade of shitposting
    Member

    Joined:
    Jul 6, 2007
    Messages:
    2,463
    Country:
    United States
    I flashed two different Phats, mine and my brother's, back in the days when N-Card couldn't do download play, although even today the support is kinda shitty.
     
  19. Japhle

    Japhle GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Dec 21, 2007
    Messages:
    236
    Country:
    United States
    I haven't flashed it because I don't mind the warning screen, and I don't want to risk losing my second Most valuable possession. I might flash it, but see last sentence for the probability.
     
  20. Harumy

    Harumy GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Apr 3, 2008
    Messages:
    285
    Country:
    Portugal
    Yes
    Yes
    The 1st one [​IMG]
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Flashed,