Hacked English Sakura Problem

Discussion in 'M3 Adapter' started by o RedSheLL x, Jul 21, 2008.

Jul 21, 2008
  1. o RedSheLL x
    OP

    Member o RedSheLL x GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 5, 2008
    Messages:
    172
    Location:
    Houston TX
    Country:
    United States
    Hey guys, well when I got my M3 Real with my MicroSD 4GIG Class2, sakura worked and ran fine, now I try to run it and at start up and get an error, I don't get it cuz it used to work.
    PLZ HELP!
     
  2. Xeronage

    Member Xeronage GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 6, 2006
    Messages:
    612
    Country:
    It would HELP if you would POST the error. Until then we can't do ANYTHING...
     
  3. o RedSheLL x
    OP

    Member o RedSheLL x GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 5, 2008
    Messages:
    172
    Location:
    Houston TX
    Country:
    United States
    Oh sorry, It said I needed to reformat the card, but I don't get why it's giving me the format error, cuz a couple weeks ago it was fine.
     
  4. Xeronage

    Member Xeronage GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 6, 2006
    Messages:
    612
    Country:
    If it tells you to reformat, then LISTEN. It's quite possible the card went corrupt after using a piece of homebrew.
     
  5. o RedSheLL x
    OP

    Member o RedSheLL x GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 5, 2008
    Messages:
    172
    Location:
    Houston TX
    Country:
    United States

Share This Page