Cyclo DSi Could this work?

Discussion in 'CycloDS' started by Pliskron, Oct 16, 2010.

Oct 16, 2010

Cyclo DSi Could this work? by Pliskron at 9:28 PM (1,540 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. Pliskron
    OP

    Banned Pliskron Banned

    Joined:
    Jul 22, 2009
    Messages:
    1,276
    Country:
    United States
    i was using nitrohax and i got the idea that perhaps a cyclo evo or any other nondsi card could be used on a dsi by first booting with a dsi card, launching an app, then switching cards so the nondsi card (clyclo) could be launched. this is purely academic and may not be very useful buy i was wondering what thoughts there are on the subject.
     
  2. trumpet-205

    Member trumpet-205 Embrace the darkness within

    Joined:
    Jan 14, 2009
    Messages:
    4,363
    Country:
    United States
    dsi has a hardware mechanism that as soon as you switch cart it will freeze. this is a hardware detection and there is no way of bypassing it.

    so no, your idea will not work.
     
  3. ZPE

    Member ZPE GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    437
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    My thoughts are your thoughts are naff.
     
  4. Schicksalsheld

    Member Schicksalsheld GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 29, 2009
    Messages:
    118
    Country:
    Germany
    Cartridgde Switching via Action Replay DSi -> happy
     
  5. Rydian

    Member Rydian Resident Furvertâ„¢

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    AFAIK AR will not launch flash carts.
     
  6. UniqueGeek

    Member UniqueGeek PMD Researcher

    Joined:
    May 29, 2009
    Messages:
    1,329
    Country:
    United States
    It will, however, launch the Acekard 2i. At least the old one did, I'll have to check again for the DSi version. I'm pretty sure it does.
     

Share This Page