Call of duty mw reflex and Cios Crap

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by Langin, Dec 4, 2009.

Dec 4, 2009
  1. Langin
    OP

    Member Langin GBAtemp's kpop addict

    Joined:
    Jul 29, 2008
    Messages:
    4,637
    Location:
    The Hague
    Country:
    Netherlands
    Well I did download cod mw reflex so I was happy till now... it freezes in an mission(that one that you need to save a cobra pillot, then get back into the copter and then the big nuclear explosion, after the next mission is loading it freezes! every time(about 3) only in this mission! so whats wrong?

    wii info

    -Sys menu 4.1 e
    -cIOS crap 3.5
    - and some more

    edit: grammer
     
  2. Riicky

    Member Riicky GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 15, 2009
    Messages:
    607
    Location:
    Reading,Pennsylvania
    Country:
    United States
    dude, don't blame cioscorp..keep pressing A repeatedly
     
  3. markg87

    Newcomer markg87 Member

    Joined:
    Jun 11, 2009
    Messages:
    22
    Country:
    United States
    ive seen some where else where someone said they ejected the disc and put it back in like 3 times then it would work... worth a try?
     
  4. Riicky

    Member Riicky GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 15, 2009
    Messages:
    607
    Location:
    Reading,Pennsylvania
    Country:
    United States
    yea the disc eject trick works
     
  5. Langin
    OP

    Member Langin GBAtemp's kpop addict

    Joined:
    Jul 29, 2008
    Messages:
    4,637
    Location:
    The Hague
    Country:
    Netherlands
    yea I gonna try it!
    and Ive got some probs with cIOS corp so it did brick my wii!
     
  6. Langin
    OP

    Member Langin GBAtemp's kpop addict

    Joined:
    Jul 29, 2008
    Messages:
    4,637
    Location:
    The Hague
    Country:
    Netherlands
    Nope no trick works! while when I start an new game everything loads perfectly(till that nuclear device)
     
  7. ddetkowski

    Member ddetkowski GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jun 15, 2009
    Messages:
    1,141
    Location:
    United States
    Country:
    United States
    Getting past the freeze issue

    - Stand near your Wii and get ready to eject the disc.
    - Go into the game, load Aftermath from Mission Select.
    - Immediately after you press it, right as the loading bar appears, eject the disc.
    - You should get a message saying "Insert Call of Duty: Modern Warfare: Reflex Edition" or something along those lines. You heard the Wii, insert that ***** up!
    - You'll be all loaded and past the cutscene, onto the Aftermath "level" (since it's a movie, right? I was too busy posting this to watch).
    - Have fun with Act II and the rest of the game! You'll need to do this EVERY TIME you want to see Aftermath again. However, all the other levels load fine so far.
     
  8. Guild McCommunist

    Member Guild McCommunist (not on boat)

    Joined:
    May 6, 2009
    Messages:
    18,151
    Location:
    The Danger Zone
    Country:
    United States
    Those directions look familiar [​IMG]

    Anyway, yeah, that should work. It worked for me. There's also a video on Youtube using the trick.
     

Share This Page