1. MissyBucko

    MissyBucko Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Nov 27, 2020
    Messages:
    9
    Country:
    United States
    I'd also love to know the answer to OscarXD's question. I did notice that when I used "Remove all" that paths and patterns were removed from the ground. I'd love to know how to put them back in the editor.
     
  2. OscarXD

    OscarXD Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 7, 2020
    Messages:
    16
    Country:
    United States
    I learned you can copy/paste tiles, but it becomes glitchy since the copied tile has different properties.

    I wish the map editor was similar to the in game editor.
    > turn on "construction mode"
    > select cliff or water shovel
    > click on a tile, and it'll tell/show you what it is

    Ex, base ground tile = ⬛ , click on it once with water shovel and it becomes ◣, again and its turned into a blue base/water tile.


    =======================

    Was also wondering if there was an updated master post of treasure islands. Or if can someone update the primary post.
     
  3. Xjackio

    Xjackio GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    May 21, 2020
    Messages:
    1,266
    Country:
    Mexico
    Or make a new one
     
  4. OrangeAvenger

    OrangeAvenger Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Apr 3, 2020
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    I'm trying to import the last updated treasure island and I can get it loaded up and worked but I cant get my Plaza and Resident services to be lined up with each other even when I edit the X/Y. Am I missing something? (I did this on a second switch and the plaza ended up in a totally different spot)
     
  5. MissyBucko

    MissyBucko Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Nov 27, 2020
    Messages:
    9
    Country:
    United States
    instructions on changing the plaza address
     
  6. OscarXD

    OscarXD Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 7, 2020
    Messages:
    16
    Country:
    United States
    I might take up the mantle on it. Just gotta read through this whole thread to get a clear understanding of how to export and import, and a preferred formatting per post.
     
  7. Xjackio

    Xjackio GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    May 21, 2020
    Messages:
    1,266
    Country:
    Mexico
    To do that you need jksv and/or nhse
    To extract the save and load it on another switch or use nhse to extract the map data
     
  8. MissyBucko

    MissyBucko Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Nov 27, 2020
    Messages:
    9
    Country:
    United States
    I think I downloaded most, if not all, of the files. Is there a way to search the thread for file attachments?
     
  9. mislead

    mislead Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Oct 29, 2020
    Messages:
    5
    Country:
    Philippines
    Is there, by any chance, an updated treasure island as of 1.6.0? I seriously find it hard to spawn items using NHSE.
     
  10. Xjackio

    Xjackio GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    May 21, 2020
    Messages:
    1,266
    Country:
    Mexico
    But how do you define treasure island?
    Imo using nhse its very easy to spawn stuff using .nhi files
     
  11. mislead

    mislead Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Oct 29, 2020
    Messages:
    5
    Country:
    Philippines
    What is an NHI file? Haven't encountered one.
     
  12. Xjackio

    Xjackio GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    May 21, 2020
    Messages:
    1,266
    Country:
    Mexico
    Nhi files are used on nhse, app or poker
    Basically its a save file that have only objects.
    For example i have a nhi, it has all diy, just load it and done
     
  13. Trevisan

    Trevisan Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 16, 2020
    Messages:
    21
    Country:
    Brazil
    Alguém tem um mapa como este para me doar?[​IMG]
     

    Attached Files:

    alzir and alpha1wolf like this.
  14. cvmissy

    cvmissy Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 12, 2020
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    Hey everyone! After the newest system update on my switch for some reason the payload won’t inject I’m not sure what I’m doing wrong. I did the system update and now it won’t work and it’s in auto RCM mode. Has anyone else had an issue with the new update? I’m not quite sure what to do
     
  15. Xjackio

    Xjackio GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    May 21, 2020
    Messages:
    1,266
    Country:
    Mexico
    Because we need to update everything, not just switch.
    And if you are on atmosphere it havent uploaded a update yet
     
  16. cvmissy

    cvmissy Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 12, 2020
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    So I can’t update atmosphere yet?
     
  17. Xjackio

    Xjackio GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    May 21, 2020
    Messages:
    1,266
    Country:
    Mexico
    Nop, im waiting for atmos to update, i havent updated my switch yet
     
  18. cvmissy

    cvmissy Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 12, 2020
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    Do you know how long it usually takes for them to put out a new update? I’m sorry for bugging it’s my first time going through the system update!
     
  19. Xjackio

    Xjackio GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    May 21, 2020
    Messages:
    1,266
    Country:
    Mexico
    i was reading that a few days, hopefully it wont take long, cant be sure because each update its different
     
  20. Crezut

    Crezut GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Mar 23, 2015
    Messages:
    231
    Country:
    Norway
    I think they wrote that the update would be available later today
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Horizons, Crossing, Sharing