1. Trevisan

    Trevisan Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 16, 2020
    Messages:
    21
    Country:
    Brazil
    [QUOTE = "Crezut, post: 9284004, membro: 363430"] Acho que eles escreveram que a atualização estaria disponível hoje mais tarde [/ QUOTE]
     

    Attached Files:

    fasb likes this.
  2. fasb

    fasb Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Aug 15, 2020
    Messages:
    6
    Country:
    Austria
    part of my map i wanted to share
     

    Attached Files:

    • mem.jpg
      mem.jpg
      File size:
      62.2 KB
      Views:
      159
    Z3nZ3s and Trevisan like this.
  3. cvmissy

    cvmissy Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 12, 2020
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    When the update comes out or if it’s already out where do I go? I had help hacking my switch a few months ago so I’ve never done an update before so I’m not quite sure where to go for the hekate and atmosphere
     
  4. JimJam1985

    JimJam1985 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Sep 8, 2020
    Messages:
    9
    Country:
    United Kingdom
    Is anyone here able to edit river mouths / airport entrance ? Looking and hoping for someone who knows how to do this

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —


    https://github.com/Atmosphere-NX/Atmosphere/releases

    https://github.com/CTCaer/Hekate/releases/

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    That’s some island!!! Are you / have you posted the dumps for it??
     
  5. BillyBob123

    BillyBob123 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Sep 13, 2020
    Messages:
    9
    Country:
    United States
    For some reason When I try to install the dump files it says error... can someone go over the process stem by step so I can make sure I’m doing it right?
     
  6. Xjackio

    Xjackio GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    May 21, 2020
    Messages:
    1,066
    Country:
    Mexico
    What are you trying to do, and wich files?
     
  7. cvmissy

    cvmissy Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 12, 2020
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    Hello! Do you know if you or someone else can walk me through updating it? I don’t know what I’m doing wrong! Thanks for the links too!
     
  8. Xjackio

    Xjackio GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    May 21, 2020
    Messages:
    1,066
    Country:
    Mexico
    But how did you updated your switch? Did you used a jig a or something else?
    A jig its like a plastic stuff, thats inserted on the side of the switch (where the rigth control goes)
     
  9. cvmissy

    cvmissy Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 12, 2020
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    My switches are in auto RCM so would that matter? Anytime I try to insert the payload it says it’s not the right version and stuff still
     
  10. JimJam1985

    JimJam1985 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Sep 8, 2020
    Messages:
    9
    Country:
    United Kingdom
     
    cvmissy likes this.
  11. cvmissy

    cvmissy Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 12, 2020
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    Yes! Or at least I’m trying too but when the switch turns on it says something about it not being the right version etc and then I just have to shut it off. So I’m not sure if maybe I did the update incorrectly because I’ve never done the updates before!
     
  12. BillyBob123

    BillyBob123 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Sep 13, 2020
    Messages:
    9
    Country:
    United States
    Does anyone have a treasure island file?

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Does anyone have a treasure island file they can send me? I really want one for my discord server :)
     
  13. Xjackio

    Xjackio GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    May 21, 2020
    Messages:
    1,066
    Country:
    Mexico
    If you are using atmosphere, download the prerelease and copy/paste on the sd.
    Then download then inject the heckate with tegra (i think thats what you are using)
     
  14. cvmissy

    cvmissy Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 12, 2020
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    Yes tegra, for some reason now it says “fatal error occurred when running atmosphere” and then tells me to click the power button
     
  15. Xjackio

    Xjackio GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    May 21, 2020
    Messages:
    1,066
    Country:
    Mexico
    did you copy paste the latest atmosphere on the sd?
    and also use the fusee-primary file uploaded there or the hekate
     
  16. cvmissy

    cvmissy Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 12, 2020
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    Awesome got it! Now the issue is it says the game can’t be played because there isn’t a game card even though the game card is in there for all 3 switches, any idea why?
     
  17. Xjackio

    Xjackio GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    May 21, 2020
    Messages:
    1,066
    Country:
    Mexico
    Im lost in that regard, my ac its digital, but i have a pokemon shield game card and works fine
     
  18. ComicSANS

    ComicSANS Comic sans
    Member

    Joined:
    Jan 5, 2016
    Messages:
    162
    Country:
    United States
    Does anybody know the flag name for getting reactions?
    I hit the Give All button before a villager OFFICIALLY gave me the reactions and now the game thinks i have them all when i cant make the menu pop up.

    I think its 140 - EnableEmoticonUI
     
    Last edited by ComicSANS, Dec 7, 2020
  19. Xjackio

    Xjackio GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    May 21, 2020
    Messages:
    1,066
    Country:
    Mexico
    i think this is the full criterpedia ready to be picked up, you must spawn the nhi files with nhse on the map directly, it will allow visitors to pick them up and deliver to museum
    it wont fill critterpedia, but at least its something
     

    Attached Files:

  20. Chee93

    Chee93 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Sep 30, 2020
    Messages:
    9
    Country:
    Malaysia
    Hi, is there any way to hide the building? or to move the building to sea or anywhere?
    my island are full of things on the floor and i got not enough space to put the things i want to spawn, so i want to hide those villagers house.. is there any way?
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Horizons, Crossing, Sharing