A few flash card Qs

Discussion in 'GBA - Flashing Hardware and Software' started by WhoRuJudge, Aug 31, 2012.

Aug 31, 2012

A few flash card Qs by WhoRuJudge at 4:52 PM (912 Views / 0 Likes) 13 replies

  1. WhoRuJudge
    OP

    Newcomer WhoRuJudge No, Who Are You?

    Joined:
    Aug 23, 2008
    Messages:
    88
    Country:
    United States
    I have already ordered an ezflash IV, but I am also on the lookout for better carts.

    Where are a few places to look for cards like the G6 lite and ezflash III?

    Also, are the Ewin cards any good? I have seen a few, but they didn't seem all that great.

    I am a bit sad that I missed the heyday of GBA flash carts.
     
  2. DinohScene

    Member DinohScene The Gift of Dino

    Joined:
    Oct 11, 2011
    Messages:
    12,889
    Location:
    В небо
    Country:
    Antarctica
    EZ Flash 4 is one of the best cards out there.
    M3 SD is also great.

    I shouldn't go for the EZ 3 since it's internal.
     
  3. WhoRuJudge
    OP

    Newcomer WhoRuJudge No, Who Are You?

    Joined:
    Aug 23, 2008
    Messages:
    88
    Country:
    United States
    i don't mind internal cards. g6 is internal, and it's a good one. I am mainly trying to find places to keep my eye on for those older, but still good carts.
     
  4. DinohScene

    Member DinohScene The Gift of Dino

    Joined:
    Oct 11, 2011
    Messages:
    12,889
    Location:
    В небо
    Country:
    Antarctica
    Then EZ flash are the ones to go for usually.
     
  5. WhoRuJudge
    OP

    Newcomer WhoRuJudge No, Who Are You?

    Joined:
    Aug 23, 2008
    Messages:
    88
    Country:
    United States
    I get that. I've already ordered one.
    Who says I can't have more than 1?

    I just was wondering where to look for the older carts that offer different features.

    I use several ds flash carts because i like options. I want the same for gba.
     
  6. how_do_i_do_that

    Member how_do_i_do_that Blue Wizard is about to die.

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    4,805
    Country:
    Antarctica
    There, I FTFY.
     
  7. WhoRuJudge
    OP

    Newcomer WhoRuJudge No, Who Are You?

    Joined:
    Aug 23, 2008
    Messages:
    88
    Country:
    United States
    Awesome. Thanks. Would XP mode on win7 work?

    I know some dreamcast software that works in XP mode, I would assume software for ezflash3 would too.
     
  8. how_do_i_do_that

    Member how_do_i_do_that Blue Wizard is about to die.

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    4,805
    Country:
    Antarctica
    From what people said about it, it should work.
     
  9. junn

    Member junn .

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    383
    Location:
    Somewhere
    Country:
    United States
    hmm.somehow my ez-flash III works
    Warning: Spoilers inside!
    on my other laptop with windows vista ultimate without a virtual machine.
    Warning: Spoilers inside!
     
  10. WhoRuJudge
    OP

    Newcomer WhoRuJudge No, Who Are You?

    Joined:
    Aug 23, 2008
    Messages:
    88
    Country:
    United States
    That's great! Thanks for the confirmation.

    Also, you wanna sell your ezflash? :P
    J/k
     
  11. how_do_i_do_that

    Member how_do_i_do_that Blue Wizard is about to die.

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    4,805
    Country:
    Antarctica
    Your system is a 32 bit version of windows 7, your "somehow" comment means you know little about the differences of your own system and a 64 bit version.
     
  12. Rydian

    Member Rydian Resident Furvert™

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    To clarify the above: 64-bit Windows cannot use 32-bit Windows drivers.
     
  13. junn

    Member junn .

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    383
    Location:
    Somewhere
    Country:
    United States
    ok,also to clarify, the ez flash III that i tested runs on 32bit windows Vista ultimate
    laptop, not on Xp. my other machine is win7/pro/64bit and yes, it wouldn't run, even in
    winXP/Virtual PC mode. i'm going to try virtualbox and see if it'll work.
     
  14. how_do_i_do_that

    Member how_do_i_do_that Blue Wizard is about to die.

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    4,805
    Country:
    Antarctica

Share This Page