Wiping backup SRAM

Discussion in 'GBA - Flashing Hardware and Software' started by gblock247, Jan 8, 2009.

Jan 8, 2009

Wiping backup SRAM by gblock247 at 7:02 PM (899 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. gblock247
    OP

    Member gblock247 GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 19, 2007
    Messages:
    462
    Country:
    United States
    I have a problem, I have a CycloDS and a EZ Flash V 3 in 1. I'm playing SMA 4: Super Mario 3 and I want to put a save I downloaded on the card, the only problem is, every time I do this, the backup SRAM overwrites it with another save I previously had. Is there anyway of wiping my EZ Flash V without wrecking it?

    Thanks:)
     
  2. WigWrm

    Member WigWrm GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 17, 2007
    Messages:
    179
    Country:
    United States
    Play a game other than SMA and make sure to save. Load your new SMA save onto the card.
    Next time you boot the card it will backup the save for the other game you played
    and you can use the new save file for SMA.

    I don't actually own the same card but logically it seems to work.
    Post back your results.
     
  3. gblock247
    OP

    Member gblock247 GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 19, 2007
    Messages:
    462
    Country:
    United States
    Hot Damn! Worked like a charm. I dont know why I didn't think of it....Thanks again [​IMG]
     

Share This Page