1. gifi4

    OP gifi4 How am I a 'New Member'?
    Member

    Joined:
    Apr 21, 2010
    Messages:
    2,352
    Country:
    Well, I used to play WWDIY all the time then stopped, decided to play it today and made a little game, you have to click on an object that has words in it like "click this" to turn the switch on and access the next thing.

    I've found that when I click on the text, it sometimes takes up to 10 clicks to actually recognize the tap, my touchscreen is fine, using Wood R4 1.29 (latest) and I have reformatted my MicroSD but no change so is this just a bad dump or does this happen to everybody, I can tap any other object perfectly as long as it doesn't have text in it.
     
  2. AndreasSE

    AndreasSE Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 17, 2008
    Messages:
    31
    Country:
    Whether it has text in it or not shouldn't matter since it's just a part of the picture like anything else. Is it transparent? If so you may be clicking the transparent parts instead of the actual object, sending the click right through to whatever might be below it.
     
  3. Briadark

    Briadark GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Aug 1, 2009
    Messages:
    161
    Country:
    Netherlands
    Sometimes you're 1mm next to the object!!!
     
  4. Waflix

    Waflix El Psy Congroo
    Member

    Joined:
    Dec 17, 2010
    Messages:
    638
    Country:
    Netherlands
    I have this problem sometimes as well. I've solved my problem by creating a button that made the object(s) go to another place in the screen, and it worked. It didn't matter in my game which object it was.
    I think the problem was that another object was in front of the one to be clicked.
    Maybe you should look if another object is in front of the other.
     
  5. gifi4

    OP gifi4 How am I a 'New Member'?
    Member

    Joined:
    Apr 21, 2010
    Messages:
    2,352
    Country:
    @AndreasSE
    Nothing is next to, below, or infront of this object or the others. No, it's not transparent.

    @Briadark
    Nope, directly tapping it.

    @Waflix
    There's nothing in front of it but when you say that a button that moves them will fix it, does it mean I can move them anywhere?
     
  6. Waflix

    Waflix El Psy Congroo
    Member

    Joined:
    Dec 17, 2010
    Messages:
    638
    Country:
    Netherlands
    What you could do (I recommend this one)
    The Object
    Start
    Set art to 1>Hold>Location>Area>Try not to overlap>[Whole area]


    My configurations
    (Name of button is "RE")
    My button configurations:
    Start
    Set Art to 1
    Location>Point>[Corner]

    AI1
    Trigger
    When RE is tapped:

    Action
    Turn RE switch ON


    My other object configurations:
    (Name of other object is "Food")
    BLABLABLA
    AI3
    Trigger
    When RE switch turns ON:

    Action
    Travel>Jump to>Location>Area>Try not to overlap>[Whole area]
     
  7. adamshinoda

    adamshinoda GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Apr 24, 2011
    Messages:
    300
    Country:
    well i have problems with WarioWare DIY too. I'm using R4i gold sdhc, firmware 1.41 and the newest kernel 2.3. The game runs well but I can't save. Each time I log out and get back, what I'd just played just gone.
     
  8. gifi4

    OP gifi4 How am I a 'New Member'?
    Member

    Joined:
    Apr 21, 2010
    Messages:
    2,352
    Country:
    Thanks for the advice but sadly it didn't fix anything, it's still the same...
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Warioware,