upgrade straight to m33-4 from m33-2?

Discussion in 'PSP - Hacking & Homebrew' started by jalaneme, Jan 7, 2008.

Jan 7, 2008
  1. jalaneme
    OP

    Member jalaneme Female Gamer

    Joined:
    Nov 27, 2006
    Messages:
    6,247
    Location:
    London
    Country:
    United Kingdom
    or shall i wait for 3.8 m33 firmware? i heard recent news that it was coming soon, reason i am considering upgrading is castlevania won't boot on m33-2 and i have to upgrade to more recent firmware to get a fix for it, will there any problems upgrading from m33-2 to m33-4
     
  2. skarthebloodchild

    Member skarthebloodchild Keep It Old School

    Joined:
    Jan 13, 2004
    Messages:
    2,215
    Location:
    Greece
    Country:
    Greece
    go for it.
    update to 3.71-4 from any 3.71 m33 firmware.
    that's what you mean i suppose cause there is no m33-2 and m33-4.
     
  3. jalaneme
    OP

    Member jalaneme Female Gamer

    Joined:
    Nov 27, 2006
    Messages:
    6,247
    Location:
    London
    Country:
    United Kingdom
    huh? yes there is? 3.71 m33-4 (which is the latest) 3.71 m33-2 (which is what i have)

    anyways to upgrade you just put the firmware file in the root of the memory stick? what do you do from here?
     
  4. Sir VG

    Member Sir VG GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jun 26, 2004
    Messages:
    847
    Country:
    United States
    To do any update to the M33 firmware, you put the files from the ZIP into the update folder, then go to your Game listing and run the M33 file. Update done.
     
  5. jalaneme
    OP

    Member jalaneme Female Gamer

    Joined:
    Nov 27, 2006
    Messages:
    6,247
    Location:
    London
    Country:
    United Kingdom
    ok, thanks.

    edit: does the psp need to be connected to the mains before i update?
     
  6. [M]artin

    Member [M]artin .

    Joined:
    Nov 7, 2006
    Messages:
    3,658
    Country:
    United States
    I'd have it connected to a power source during every update (just to be safe). If I remember correctly, it won't let you update if your battery power is below 75% or something like that... [​IMG]
     
  7. jalaneme
    OP

    Member jalaneme Female Gamer

    Joined:
    Nov 27, 2006
    Messages:
    6,247
    Location:
    London
    Country:
    United Kingdom
    right, so what if i left it connected to a usb charger, will that be ok?
     
  8. [M]artin

    Member [M]artin .

    Joined:
    Nov 7, 2006
    Messages:
    3,658
    Country:
    United States
    Yarp, that's fine [​IMG]
     
  9. skarthebloodchild

    Member skarthebloodchild Keep It Old School

    Joined:
    Jan 13, 2004
    Messages:
    2,215
    Location:
    Greece
    Country:
    Greece
    yes no problem
     
  10. jalaneme
    OP

    Member jalaneme Female Gamer

    Joined:
    Nov 27, 2006
    Messages:
    6,247
    Location:
    London
    Country:
    United Kingdom
    cool, it's done now, that was very quick and easy [​IMG] only took a few seconds to install lol
     
  11. Vater Unser

    Member Vater Unser GBAtemp Addict

    Joined:
    Oct 28, 2004
    Messages:
    2,184
    Location:
    Pen Island
    Country:
    Germany
    I'm only updating my PSP when it's really necessary...
    My PSP's still running on 3.40 OE-A (srsly [​IMG] ) and Castlevania is running fine (just like Disgaea and every other recent game I've tried)

    I guess the next time I'm going to update my PSP is when God of War is released...
     
  12. jalaneme
    OP

    Member jalaneme Female Gamer

    Joined:
    Nov 27, 2006
    Messages:
    6,247
    Location:
    London
    Country:
    United Kingdom
    castlevania wouldn't run on my previous firmware m33-2 i just kept on getting a black screen, i've updated to version m33-3 and it says in the readme that this problem has been fixed, i will update to 3.80 m33 when i comes out as it has the remote play features? which i could use with my ps3.
     
  13. wabo

    Member wabo GBAtemp Maniac

    Joined:
    Dec 14, 2003
    Messages:
    1,082
    Location:
    Canada
    Country:
    Canada
    Castlevania runs fine for me too on 3.40 OE, i've beaten the game yesterday.
     

Share This Page