Hacking Update EmuNAND

Samwix

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Dec 25, 2014
Messages
657
Trophies
0
Age
27
XP
401
Country
France
Hi,

Can I update my EmuNAND by using eShop (if it asks me) or by an update nag?

Am I forced to update EmuNAND by doing System Update on System Settings?

Thanks
 

Samwix

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Dec 25, 2014
Messages
657
Trophies
0
Age
27
XP
401
Country
France
Thanks guys
It seems very easy to know if you're in EmuNAND (you can set a theme, if you're in eShop it would mean that you're on EmuNAND)...
 

gamesquest1

Nabnut
Former Staff
Joined
Sep 23, 2013
Messages
15,153
Trophies
2
XP
12,227
not to mention once you set up emunand, it will always boot into emunand, but the first time anyone updates their emunand, it would look exactly the same as their sysnand, whatever version they may be on, the only way people can mess it up is if they don't setup emunand altogether and just assume because they can use gateway its automatically setup....so thats why its only ever suggested to update via system settings....its just to save the newbies who don't know any better
 

Samwix

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Dec 25, 2014
Messages
657
Trophies
0
Age
27
XP
401
Country
France
Yeah but if I've done FORMAT EMUNAND in Gateway Menu, I could update EmuNAND by the way I like (if I'm sure that I'm on EmuNAND) isn't it?
 

Ra1d

Well-Known Member
Member
Joined
Jul 31, 2010
Messages
1,362
Trophies
1
Website
Visit site
XP
2,153
Country
Canada
Such a debate, is it really a problem to update through system settings for you ?

It's not a necessity, just an extra security measure to prevent you from accidentally updating your sysNAND, you can do whatever you want.

Edit**

Damn, I want to freeze my post count :O
 

Samwix

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Dec 25, 2014
Messages
657
Trophies
0
Age
27
XP
401
Country
France
No, I wanna know this because if I borrow my 3ds to my brother and he sees that there's an update to do in EmuNAND...
 

Samwix

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Dec 25, 2014
Messages
657
Trophies
0
Age
27
XP
401
Country
France
Bump!
When I put WiFi on in EmuNAND, it predownloads the update in SysNAND (even if I don't use this one)?
 

You may also like...

General chit-chat
Help Users
    AncientBoi @ AncientBoi: :rofl2: