So you need to install the twilight hack for any of this stuff to work

Discussion in 'Wii - Hacking' started by JJBro1, May 1, 2008.

  1. JJBro1
    OP

    Member JJBro1 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jan 20, 2008
    Messages:
    849
    Country:
    United States
    Im so mad at my brother right now, he lost our TP somewhere in the house and the homebrew scene is on fire and i can't find the darn game:angry:! So just to make sure, for anything of these apps, emulators, vc hacks, injections etc to work i have to install the twilight hack?
     
  2. DeVS

    Newcomer DeVS Advanced Member

    Joined:
    Jul 6, 2006
    Messages:
    94
    Location:
    teXas
    Country:
    United States
    Gotta have the Twilight hack. You could install the Homebrew channel and then not need the Twilight hack in the future, but you need the Twilight hack to install the homebrew channel,lol.
     
  3. mojario

    Newcomer mojario Member

    Joined:
    Aug 8, 2007
    Messages:
    35
    Country:
    Australia
    i dont know alot about the homebrew scene as i'm starting to get into it.. but i think you just need a homebrew loader.. which come in many forms
    im pretty sure you should be able to download and iso to do it for you.
    try searching the forums or even goto http://wiibrew.org/
     
  4. WildWon

    Former Staff WildWon EXTERMINATE!

    Joined:
    Apr 4, 2008
    Messages:
    2,814
    Location:
    8-Bit Heaven
    Country:
    United States
    Oh wow, dude, please do more research before tossing out info. You either need a modded wii or the TP exploit. Those are the ONLY two ways to START getting into the homebrew possiblities of the wii.

    Those loaders you were talking about... they come into play AFTER you have the ability of loading homebrew (via a mod chip, or the TP hack).

    I'm not bustin' your balls here or anything, but don't answer if you don't know. [​IMG]

    (just tryin to save you from the flaming [​IMG]
     
  5. tredes

    Member tredes GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 17, 2008
    Messages:
    180
    Country:
    Australia
    if ur wii has a modchip u could install a wad installer iso...thats wat iv done and it works great!!
     
  6. mojario

    Newcomer mojario Member

    Joined:
    Aug 8, 2007
    Messages:
    35
    Country:
    Australia
    sorry i just assumed he had a modchip ;p
    it might be best if i don't make those kind of assumptions..
    thanks :]
     

Share This Page