So, I have a new PC

Discussion in 'General Off-Topic Chat' started by The Teej, Jan 19, 2008.

Jan 19, 2008

So, I have a new PC by The Teej at 8:44 PM (993 Views / 0 Likes) 11 replies

  1. The Teej
    OP

    Former Staff The Teej Also known as The Tjalian

    Joined:
    Jun 27, 2004
    Messages:
    4,210
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    22" Acer Monitor
    Intel Pentium 4 2.33 Ghz Dual Core
    512MB Geforce 8600GS (in between a GT and a GTS)
    2GB DDR2 RAM
    15-in-1 card reader
    DVD-RW

    Pretty bloody kickarse. I'll get pics up soon hopefully [​IMG]
     
  2. Sonicslasher

    Member Sonicslasher In Law we trust.

    Joined:
    Dec 5, 2005
    Messages:
    2,230
    Location:
    Richmond, VA
    Country:
    United States
    I fixed it! [​IMG]
     
  3. fischju

    Member fischju Rehabilitated Jaywalker

    Joined:
    Jan 11, 2008
    Messages:
    1,940
    Country:
    United States
    Not bad, but I don't think it will work without a PSU....
     
  4. Sinkhead

    Former Staff Sinkhead yay p1ngpong.

    Joined:
    Nov 22, 2006
    Messages:
    3,692
    Location:
    Across the pond
    Country:
    United Kingdom
    He may get a PSU but he's pretty screwed without a motherboard...

    But it's a nice build nevertheless.
     
  5. slayerspud

    Member slayerspud GBAtemp Fan

    Joined:
    May 20, 2006
    Messages:
    387
    Country:
    United Kingdom
    Nice build. What PSU have you got?
     
  6. The Teej
    OP

    Former Staff The Teej Also known as The Tjalian

    Joined:
    Jun 27, 2004
    Messages:
    4,210
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    I'm... not sure on the PSU, actually. I got it in a store.

    Also, my PC runs on magic. No PSU or Motherboard needed [​IMG]
     
  7. notnarb

    Member notnarb Not narbing it up

    Joined:
    Jun 18, 2007
    Messages:
    1,086
    Country:
    ahem
    [​IMG]
     
  8. TaMs

    Member TaMs Randomizer

    Joined:
    Nov 15, 2006
    Messages:
    1,126
    Country:
    Finland
    Sounds ok. I guess that those kind of computers are pretty normal novadays. nothing special :/
     
  9. ZAFDeltaForce

    Member ZAFDeltaForce Specialist

    Joined:
    Sep 9, 2006
    Messages:
    2,786
    Country:
    Singapore
    Nice monitor

    But Pentium 4? On a dual core? I don't know man, it should be Pentium D or Core2Duo. Instead of a 8600GTS, you should have settled in for an 8800GT (just saying though, an 8600GTS is pretty sweet too). Does your DVD Drive support Dual Layer DVDs? Games like Crysis are Dual Layered and you'll need one to read those. I hope you got yourself a sweet motherboard too, you don't wanna bottleneck your dual core processor and graphics card now do you?

    I wouldn't say it is "kick-ass", but its not bad. Good enough to run Crysis [​IMG]
     
  10. The Teej
    OP

    Former Staff The Teej Also known as The Tjalian

    Joined:
    Jun 27, 2004
    Messages:
    4,210
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    I typed in P4 by accident, its actually a C2D. My DVD can read Dual Layer. I wanted to get 8800GTS, but it would have bumped up the price to an unaffordable amount.

    Just because it's not the best, it doesn't make it not kick arse [​IMG]
     
  11. Urza

    Member Urza hi

    Joined:
    Jul 18, 2007
    Messages:
    6,493
    Country:
    United States
  12. The Teej
    OP

    Former Staff The Teej Also known as The Tjalian

    Joined:
    Jun 27, 2004
    Messages:
    4,210
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom

Share This Page