Homebrew Sdl-Mame 1.0 beta1

Taleweaver

Storywriter
Member
Joined
Dec 23, 2009
Messages
8,495
Trophies
2
Age
41
Location
Belgium
XP
7,373
Country
Belgium
Erm...what?

Sorry, but I cannot understand at all what you're saying.

Are you saying that the link you provided works with the newer rom versions, or am I misunderstanding things? :unsure:


Also...beat? Don't you mean "beta"?
 

StupidGamer1

Well-Known Member
Member
Joined
Jun 30, 2010
Messages
227
Trophies
1
XP
413
Country
United States
finally. Someone is taking up the sword and doing something with this emulator! Hopefully when I try it out I won't get as much CHD errors.
 

LWares87

Well-Known Member
Member
Joined
Oct 19, 2008
Messages
1,706
Trophies
0
Location
Colchester, England
XP
545
Country
United Kingdom
I think ToadKing tried to do this before and it actually didn't work that well.

Anyway... If the core has been changed to support more games and have better compatibility, then that's fine. Although... Just because some games work, doesn't mean others will. As they might not have enough virtual memory to support them and will cause MAME to crash and then return to the HBC.
 

LWares87

Well-Known Member
Member
Joined
Oct 19, 2008
Messages
1,706
Trophies
0
Location
Colchester, England
XP
545
Country
United Kingdom
I think, we'll leave that to the opening poster...

As he says that he's updated the core, so cps1 games play. I doubt it that much. As street fighter II and it's clones crash on load.
 

Toad King

Well-Known Member
Member
Joined
Aug 19, 2009
Messages
374
Trophies
0
XP
546
Country
United States
I think ToadKing tried to do this before and it actually didn't work that well.
Indeed I did, and the improvements to the later versions of MAME come at a big speed hit. It probably would be wiser to downgrade to an older version of MAME that is more widely supported, like the ones the other console ports (like XBOX/PSP/etc.) use.
 

DJPlace

the hater of something i can't recall.
Member
Joined
Apr 16, 2008
Messages
5,609
Trophies
2
XP
3,535
Country
United States
i would use 0.64 rom set if possbile... i would love to test this... but sadly my wii got took away from me.
 

You may also like...

General chit-chat
Help Users
    M4x1mumReZ @ M4x1mumReZ: @Sonic Angel Knight, Bet it made him high as a kite