Screen Flickering on The Left Side After Trying to Load GW's payload.

Discussion in '3DS - Flashcards & Custom Firmwares' started by kheldar, Jun 26, 2016.

  1. kheldar
    OP

    kheldar GBAtemp Advanced Fan

    Member
    3
    Jul 4, 2014
    Hello, I've been using gw's payload to use my gw card alongside with luma (a9lh). It's been working fine until this day. I launched gw menu and tried to get in updated sysnand mode but i just got a blackscreen after doing the botton combination, after that i had to force shutdown and try again but this time i noticed flickering on the left side of the screen(mostly corners)on the gw menu. I got blackscreen again and can't use gw's payload.It's not big deal but this flickering thing won't go away now. It's always there. I tried to play with brightness settings to see if it'll go away, no luck. I also removed gw card and the battery, again no luck.

    I'm in need of help.
     
  2. angelus kun

    angelus kun GBAtemp Fan

    Member
    2
    Aug 7, 2015
    Mexico
    in my dreams
    You never update tour sysnand with gw only with luma or you might be bricked
     
  3. kheldar
    OP

    kheldar GBAtemp Advanced Fan

    Member
    3
    Jul 4, 2014
    I didn't update my sysnand through gw. I know I shouldn't do that.
     
  4. astronautlevel

    astronautlevel GBAtemp Psycho!

    Member
    14
    Jan 26, 2016
    United States
    That Nightly Site™
    GW does weird shit with framebuffers, so I'm not surprised you're getting flickering with it.
     
  5. LinkSoraZelda

    LinkSoraZelda GBAtemp Advanced Maniac

    Member
    5
    Aug 12, 2015
    United States
    Land of the Rising Orange
    Or it might be a hardware problem.
     
  6. astronautlevel

    astronautlevel GBAtemp Psycho!

    Member
    14
    Jan 26, 2016
    United States
    That Nightly Site™
    If it only happens with GW's payloads I doubt it's a hardware problem
     
  7. kheldar
    OP

    kheldar GBAtemp Advanced Fan

    Member
    3
    Jul 4, 2014
    The thing is it doesn't go away after a reboot always there.
     
  8. LinkSoraZelda

    LinkSoraZelda GBAtemp Advanced Maniac

    Member
    5
    Aug 12, 2015
    United States
    Land of the Rising Orange
    OP never said whether or not it happens with other payloads.
     
  9. kheldar
    OP

    kheldar GBAtemp Advanced Fan

    Member
    3
    Jul 4, 2014
    I said it occured aftering tryin to load gw's payload.

    Okay I managed to fix it by draining the battery and recharging it. After that the flickering's gone. But still can't use gw's payload. Requesting thread close. thanks everyone.
     
    Last edited by kheldar, Jun 26, 2016
  10. fikatr

    fikatr GBAtemp Advanced Fan

    Member
    3
    Mar 29, 2016
    Turkey
    next to smea
    it happened me too but i was using gridlauncher just take battery out then put it back
     
    Last edited by fikatr, Jun 26, 2016
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice