1. Osakasan

    OP Osakasan GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    1,060
    Country:
    So, i just finished installing an Animal Crossing legit CIA in order to transfer my save from the game card i already own. Got to say, the cia took awfully long to install, way longer than another one wich doubles it in size.

    Anyways, before proceeding to transfer the save i went to try a GBA game i personally converted to .cia and, while rebooting after that and loading rxTools from smea's Hoembrew Launcher, a white screen formed on the upper screen line by line, with a single vertical purple line in on the lower screen.

    However, i manager to boot later to RXTools CFW on Emunand, but before that got the same white screens two times on a row. Given how long took New Leaf to install, could it be that something is fucked on my Emunand? The save transfer went well and i'm playing the game right now, but it got me worried, it's the first time i've seen that since i started with the homebrew.
     
    Last edited by Osakasan, Jan 7, 2016
  2. The9thBit

    The9thBit Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 25, 2015
    Messages:
    93
    Country:
    United States
    Unless you accidentally installed the game to emuNAND itself instead of SD, then it's probably just the CFW being finicky.
     
  3. Osakasan

    OP Osakasan GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    1,060
    Country:
    No, i installed both the GBA cia and New Leaf in a row and both were installed with the default FBI options (installation on SD)

    Btw, is there any way to prevent GBA games from rebooting the console on exit?
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - progressive, something, booting