Hacking psp error code 80109S80

DJPlace

the hater of something i can't recall.
OP
Member
Joined
Apr 16, 2008
Messages
5,532
Trophies
1
XP
3,267
Country
United States
i don't know what i did wrong any help would be nice... it just gives me that error code...
 

xist

ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΕΑΥΤΟΥ
Member
Joined
Jul 14, 2008
Messages
5,859
Trophies
0
XP
973
Country
Are you sure that's an 'S'? And not a D?

What do you do to get that error?
 

DJPlace

the hater of something i can't recall.
OP
Member
Joined
Apr 16, 2008
Messages
5,532
Trophies
1
XP
3,267
Country
United States
it's a D i typed too fast.

i did what the softmod guide did. and that was it.

also i'm on 620 pro-B10 if that matters...
 

xist

ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΕΑΥΤΟΥ
Member
Joined
Jul 14, 2008
Messages
5,859
Trophies
0
XP
973
Country
WHEN do you get the error? As soon as you turn it on? When you try and run something? WHEN EXACTLY?
 

DJPlace

the hater of something i can't recall.
OP
Member
Joined
Apr 16, 2008
Messages
5,532
Trophies
1
XP
3,267
Country
United States
oh i get it i got it when i was installing a game from the psn store. it won't let me install it...
 

DJPlace

the hater of something i can't recall.
OP
Member
Joined
Apr 16, 2008
Messages
5,532
Trophies
1
XP
3,267
Country
United States
i found out what was wrong i actived the system too much... so i'm going have to wait a week or so... oh well...
 
General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    Psionic Roshambo @ Psionic Roshambo: https://youtu.be/VfCYZ3pks48