Misc Pokemon White Can't connect to Wi-Fi D:

gixo

Member
OP
Newcomer
Joined
Feb 11, 2012
Messages
5
Trophies
0
XP
21
Country
Hello, Im new to this Flashcard stuff, and i tried to connect with Pokemon White on a 3ds with R4i gold 3ds flashcart.
And it seems it doesn't find my router.
I asked my bud to check their internet settings since he has a 3ds with the original game, and when he presses WFC Settings on the main screen it tells him to go to the 3DS settings to configure internet, However on mine it shows the normal DS/DSi WFC Settings screen.

DO i need to do something on my flashcart?

Also I'm using a US version of the game while im using an EU 3DS but that shouldn't matter
 

Foxi4

Endless Trash
Global Moderator
Joined
Sep 13, 2009
Messages
30,854
Trophies
3
Location
Gaming Grotto
XP
29,944
Country
Poland
Hello, Im new to this Flashcard stuff, and i tried to connect with Pokemon White on a 3ds with R4i gold 3ds flashcart.
And it seems it doesn't find my router.
I asked my bud to check their internet settings since he has a 3ds with the original game, and when he presses WFC Settings on the main screen it tells him to go to the 3DS settings to configure internet, However on mine it shows the normal DS/DSi WFC Settings screen.

DO i need to do something on my flashcart?

Also I'm using a US version of the game while im using an EU 3DS but that shouldn't matter
Flashcarts run in DS Mode, naturally you go to the DS wifi settings and naturally your Access Point needs to be DS-Compatible, that being Open or WEP 64-bit encrypted. Anything above that will not work.
 

YamiHoshi.nl

I'm MKGirlism.
Member
Joined
May 23, 2011
Messages
671
Trophies
0
Age
32
Location
Tokyo
Website
www.dshack.org
XP
481
Country
Just like Foxi4 said, Flash Cards run in DS Mode, which don't supports WPA or WPA2 connections at all.
If it runs in DSi Mode, you'll either get no access to the Nintendo WiFi Settings in-game, and your Battery icon should indicate 3 Dashes (-), instead of 2.
 

VMM

Hamon > Stand
Member
Joined
Jul 1, 2010
Messages
3,132
Trophies
2
Age
33
XP
2,243
Country
Brazil
If you're not finding your router there is probably a signal problem,
or your 3DS is not receiving the signal,
or there is a transmission problem with your signal.

Be sure to let the wi-fi slide turned on,
if your 3DS is turned on wi-fi and you still have problems,
check if the signal of your router is good.

After those procedures tell us what happened
 

GioTakashiroNicp

Member
Newcomer
Joined
Dec 11, 2011
Messages
9
Trophies
0
XP
22
I've had this problem for a long time. T-T I want to keep my secured network but I'd like to play b/w2 and acww and stuff, is there ANY OTHER possibility to play online for nds games?!
Pls halp! T.T

Edit: I have WPA wifi (and so do ALL my friends' houses =___=;; all of them) and a 3DS.
 

VMM

Hamon > Stand
Member
Joined
Jul 1, 2010
Messages
3,132
Trophies
2
Age
33
XP
2,243
Country
Brazil
I've had this problem for a long time. T-T I want to keep my secured network but I'd like to play b/w2 and acww and stuff, is there ANY OTHER possibility to play online for nds games?!
Pls halp! T.T

Edit: I have WPA wifi (and so do ALL my friends' houses =___=;; all of them) and a 3DS.

For Pokémon B/W 2, you can buy the original and use WPA/WPA2 internet connection.
You also can make your PC simulate a router and use it's signal as a WEP internet,
but it will be more troublesome and I can't help you in this.
 

Site & Scene News

Popular threads in this forum

General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
  • A @ ATEMVEGETA:
    If using the save on the emulator flags the save file. :/
  • A @ ATEMVEGETA:
    Again, "using" I mean normal gameplay not modify it with other means like pokehex, etc
  • A @ ATEMVEGETA:
    @BigOnYa, Can you help me clarify this thing somehow? Do you know someone that may know or have tried it?
  • Psionic Roshambo @ Psionic Roshambo:
    Just play it on the emulation at home and portable use the normal save, I wouldn't risk anything if online is important to you
    +1
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    My psychiatrist tried to help me once said it was mine 9 months later
    +1
  • BigOnYa @ BigOnYa:
    Just ask in the forums if anybody has done it, I don't know of anybody who has, or would risk it.
  • Psionic Roshambo @ Psionic Roshambo:
    Baby daddy issues lol
  • A @ ATEMVEGETA:
    this is what I did here. I hope I get some responces
    +1
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Daddy was a little cray cray
    +1
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Go cray cray on it like a coloring book
    +1
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Got so mad my Bluetooth made me break a tooth
    +1
  • DinohScene @ DinohScene:
    that's why you should get titanium implants
    +1
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    I'm actually waiting on insurance to accept those ffs almost been waiting 2 weeks
    +1
  • DinohScene @ DinohScene:
    steal them off off a corpse
    +1
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Mmm live persons more fun psi you're like 50 you should have a few :tpi:
    +1
  • DinohScene @ DinohScene:
    sold them all for meth\
    +2
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Meth implants the officer will never know sneaky flordians
  • Psionic Roshambo @ Psionic Roshambo:
    Meth pipe teeth, never loose your meth pipe again!
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Butt implants are preferred teeth implants more reliable
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    That's just my meth pipe vibrating
    +1
  • Psionic Roshambo @ Psionic Roshambo:
    Meth gator teams up with Godzilla, Godzilla uses his nuclear fire breath to light a meth lab on fire where meth gator gets imbued with radioactive meth.
  • HiradeGirl @ HiradeGirl:
    @K3Nv2 I also want to vibrate... Like right now.
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Oops gotta hide :shy:
    K3Nv2 @ K3Nv2: Oops gotta hide :shy: