1. Orome

    Orome Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jan 11, 2019
    Messages:
    4
    Country:
    Croatia
    I'm back again

    I've set up my SD card with files for nintendont, yawmm, usb loader GW, snes9xgx and vbagx plus forwarders.
    I removed the old full channels via wii settings.
    Now with yawmm I can can install and uninstall wads. I can find the wad used to install full channel for USB loader GX but couldn't find wada used to install full channels for configurable usb loader and neogamma.
    What would happen if I choose to uninstall a wad file from from sd card that hasn't been installed (eg. wrong full channel wad for neogamma)?
    Im wondering if I can try out uninstalling different wad files asociated with neogamma installation (since I dont know which wad was used to install that full channel)?

    Thx a lot for the previous tips.
     
    Last edited by Orome, Jan 14, 2019
  2. Rulerofthefreeworld

    Newcomer

    Joined:
    Jan 11, 2019
    Messages:
    13
    Country:
    United States
    Oh thats a bummer lol thanks for your help
     
  3. tswntk

    tswntk GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Aug 6, 2012
    Messages:
    989
    Country:
    Switzerland
    why would you want to run everything from neek anyway?

    It takes a "long time" to boot (and you have already learnt that it is not very compatible with homebrews)
    IMHO, it should only be used for:
    1. Games that are not compatible with cios (like Tin Tin)
    2. Wiiware and VC games which take up too much real nand space
    3. installing unknown wads for testing and for safety's sake
     
    Yan3 likes this.
  4. 3DSNerd

    3DSNerd Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Dec 6, 2018
    Messages:
    4
    Country:
    United Kingdom
    Hi, I recently booted up my old Wii and installed Homebrew on it, I was wondering if there was any way to rip discs and save it as it’s own channel on the Wii menu like disc2app on the Wii U?
     
  5. XFlak

    XFlak Wiitired but still kicking
    Member

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    11,217
    Country:
    Cyprus
  6. Falco_DJ

    Falco_DJ Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 16, 2019
    Messages:
    60
    Country:
    United States
    Can I use Nintendont vWii forwarder channels on my regular wii?
     
  7. ca032769

    ca032769 INFOCOM Collector
    Member

    Joined:
    Jan 11, 2012
    Messages:
    540
    Country:
    United States
    Why don't you use the Wii Nintendont forward channel?
     
    Yan3 likes this.
  8. emirfatih

    emirfatih Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jan 20, 2019
    Messages:
    1
    Country:
    Turkey
    hi guys ı just bought a used wii i have some problems first of system langurage and system version ıt says version 4.1c what region is this can you please help
     

    Attached Files:

  9. Marcos328

    Marcos328 Member
    Newcomer

    Joined:
    May 29, 2017
    Messages:
    45
    Country:
    Guatemala
    :O it's the second time I see an unknown version 4.1c.
     
  10. Yan3

    Yan3 The guy nobody knows
    Member

    Joined:
    Aug 23, 2018
    Messages:
    154
    Country:
    Canada
    the console is in french, use google translate and you will be good.

    4.1c maybe is something like region free or something, just update it.
     
  11. Griffballchamp

    Griffballchamp GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jul 10, 2018
    Messages:
    171
    Country:
    United States
    Need help with CTGP!!

    Im having a problem figuring out how to get my Custom Characters to show.

    I have a bunch of .szs files and a driver.szs file. I put them in the folder labeled My Stuff in ctgpr folder.

    I did enable the My Stuff option in settings also, but they dont show.

    What am I missing?

    Regular Wii by the way.
     
  12. NickCochran

    NickCochran Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 12, 2012
    Messages:
    12
    Having a problem.

    Hacked an old school White Wii (has gamecube ports) following this guide:

    Modify any Wii 4.3 or below
    (I did the Letterbomb trick)

    Things are working, my USB drive is up and running. However, in USBLoader GX when I launch a game I get just a black screen. I had to change the drive loader to 58 to see my drive. (If I left it unplugged while GX was loading and then plugged it in it worked). Games are loading on 249.

    Not sure where I went wrong. Any ideas?
     
  13. Yan3

    Yan3 The guy nobody knows
    Member

    Joined:
    Aug 23, 2018
    Messages:
    154
    Country:
    Canada
    Post a syscheck, it will help in finding the problem.

    If you don’t know how to, it’s here :
    https://gbatemp.net/threads/posting-a-system-check.300279/
     
  14. NickCochran

    NickCochran Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 12, 2012
    Messages:
    12
    Here you go:

    SysCheck HDE v2.4.0 HacksDen Edition by JoostinOnline
    ...runs on IOS58 (rev 6176).
    Region: NTSC-U
    System Menu 4.3U (v513)
    Priiloader installed
    Drive date: 07.14.2008
    Homebrew Channel 1.1.2 running on IOS58
    Hollywood v0x21
    Console ID: 78734456
    Console Type: Wii
    Shop Channel Country: United States (49)
    Boot2 v4
    Found 95 titles.
    Found 50 IOS on this console. 5 of them are stubs.
    IOS3 (rev 65280): Stub
    IOS4 (rev 65280): Stub
    IOS9 (rev 1034): No Patches
    IOS10 (rev 768): Stub
    IOS11 (rev 16174): Trucha Bug
    IOS12 (rev 526): No Patches
    IOS13 (rev 1032): No Patches
    IOS14 (rev 1032): No Patches
    IOS15 (rev 1032): No Patches
    IOS16 (rev 512): Stub
    IOS17 (rev 1032): No Patches
    IOS20 (rev 16174): Trucha Bug
    IOS21 (rev 1039): No Patches
    IOS22 (rev 1294): No Patches
    IOS28 (rev 1807): No Patches
    IOS30 (rev 16174): Trucha Bug
    IOS31 (rev 3608): No Patches
    IOS33 (rev 3608): No Patches
    IOS34 (rev 3608): No Patches
    IOS35 (rev 3608): No Patches
    IOS36 (rev 3608): No Patches
    IOS37 (rev 5663): No Patches
    IOS38 (rev 4124): No Patches
    IOS40 (rev 16174): Trucha Bug
    IOS41 (rev 3607): No Patches
    IOS43 (rev 3607): No Patches
    IOS45 (rev 3607): No Patches
    IOS46 (rev 3607): No Patches
    IOS48 (rev 4124): No Patches
    IOS50 (rev 14889): Trucha Bug
    IOS51 (rev 4864): Stub
    IOS52 (rev 15661): Trucha Bug
    IOS53 (rev 5663): No Patches
    IOS55 (rev 5663): No Patches
    IOS56 (rev 5662): No Patches
    IOS57 (rev 5919): No Patches
    IOS58 (rev 6176): USB 2.0
    IOS60 (rev 16174): Trucha Bug
    IOS61 (rev 5662): No Patches
    IOS62 (rev 6430): No Patches
    IOS70 (rev 16174): Trucha Bug
    IOS80 (rev 16174): Trucha Bug
    IOS202[60] (rev 65535
    IOS222[38] (rev 4
    IOS223[38+37] (rev 4
    IOS224[57] (rev 65535
    IOS236 (rev 65535): Trucha Bug
    IOS249[56] (rev 21008
    IOS250[57] (rev 21008
    IOS254 (rev 65281): BootMii
    BC v6
    MIOS v65535
    Report generated on 01/24/2019.
     
  15. Yan3

    Yan3 The guy nobody knows
    Member

    Joined:
    Aug 23, 2018
    Messages:
    154
    Country:
    Canada
    I think there’s a problem with ios 249 and 250 in your syscheck, maybe a copy paste error ? Because you’re supposed to see the specs of the ioses
     
  16. scooby74029

    scooby74029 "fake coder"
    Member

    Joined:
    May 7, 2010
    Messages:
    1,271
    Country:
    United States
    yeah i would use modmii to get new 249 and 250 and re install them
     
  17. Yan3

    Yan3 The guy nobody knows
    Member

    Joined:
    Aug 23, 2018
    Messages:
    154
    Country:
    Canada
    I don’t think it is the ioses I think it is just a copy paste problem.
     
  18. Griffballchamp

    Griffballchamp GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jul 10, 2018
    Messages:
    171
    Country:
    United States
    Re-install slot 249 and 250 with d2x cIOS v10 r52 (i think you used r53 (beta) )
     
  19. scooby74029

    scooby74029 "fake coder"
    Member

    Joined:
    May 7, 2010
    Messages:
    1,271
    Country:
    United States
    yeah but he said he was getting black screen on trying games and only got games to show up by going to settings and using 58
    and re installing them wont hurt anything anyway i would try it
     
    Yan3 likes this.
  20. philipjfry1578

    Newcomer

    Joined:
    Jun 3, 2018
    Messages:
    12
    Country:
    United States
    Can I mod my wii with one SD card and then transfer the contents of the original SD card to a new, better SD card?
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - PARADISE,