1. CAFlynn

    CAFlynn Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jun 28, 2009
    Messages:
    9
    Country:
    United States
    Thanks for that info and advice dude!

    The answer was actually simpler than I thought. After I tested the second sensor bar I replaced the Wii remote as the next step. Turns out I completely forgot to replug in my original sensor bar. FAIL.

    Turns out it was my Wii remote all along. And it just happened to break as I was using the Netflix disc. So I assumed the disc had updated something.

    All is good now, and i really feel like an idiot. [​IMG]
     
  2. DaXIthR

    DaXIthR Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 9, 2007
    Messages:
    21
    Country:
    United States
    I've never had success getting PAL WADs to work on my NTSC Wii. It's never been a big deal, but now I can only find a PAL version of Ogre Battle 64.

    I've tried Free the Wad a dozen times. Please tell me there's another solution.
     
  3. kitt050383

    kitt050383 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Aug 11, 2008
    Messages:
    648
    Country:
    United States
    use priiloader or one of the colder channel loader apps to run out of region wiiware/channels!

    use google!

    and also visit wiibrew.org for more info.

    -kitt
     
  4. Greensquiggly

    Greensquiggly Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Dec 20, 2008
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    Apps on HBC when loaded give a black screen...

    -Firmware 3.3u
    -Main issue: made a mistake attempting to install USBLoaderGX, now Apps on HBC will not load and give a black screen sometimes.
    -Deleted a few IOS files using anytitle deleter (IOS 36, 222 and 223 I believe) and system formated the wii in an attempt to start from scratch... however problem is still present.
    -Has had Homebrew work in the past successfully with no problems.


    -Ok so the last time I used my way was 6+ months ago for Brawl+. Now I purchased a Hard Drive to dump my games and use them via USBLoader_gx.
    I was following the instructions, however I believe I made a mistake. Here's the step in preparing for the USB loader I think I messed up on:

    Ok, time to get a trucha patched IOS! You will need this IOS to install the cIOS needed by the loader.
    a) On the main screen of Dop-IOS MOD, go down once to “Install an IOS that accepts fakesigning”. Now press A.
    b) You will go to a new menu. This is the TBR menu
    o Leave the option at IOS36 and press B (no IOS reload).
    o In the next menu, choose Downgrade IOS15.
    o It will ask where to load the IOS from, choose *-*-* (see the note at the top).


    On the bolded line, I pressed A and it performed the IOS reload.
    After that point, whenever I tried loading an App, I would sometimes get a black screen instead of it loading. Sometimes an app would load, others it wouldn't...
    So I did some reading and thought maybe I should delete the IOS's I installed and just re-hack the wii and start from scratch... big mistake lol.

    So I put AnyTitleDeleter on and deleted the said IOS's and did a system format of my wii. I reinstalled the HBC using Bannerbomb and I still have the same problem.
    However some apps won't load at all...

    I've read a few situations similar but not exact to mine so I fear replicating their actions may further screw up my wii.
    Is there a way to fix this and reverse the retardation I've done to my Wii?
    I want to place the IOS's I deleted back on my wii and fix the Apps black screen loading issue...

    Thanks in advance for your replies or assistance...
     
  5. tj_cool

    tj_cool Site dev
    Supervisor

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    10,037
    Country:
    Belgium
    Ah, I already see where you got the guide from

    Anyway, you deleted an IOS, which you should NEVER do. (Luckily for you it's not the system menu IOS!)
    Try running DOP-Mii (if HBC doesn't work, try bannerbomb). Use it to install a patched IOS36 (follow the fakesign restorer steps here).

    Well, I don't know if installing it will get your HBC back to work, but at least you're one step closer...



    Meh, time for me to update that Readmii guide :|
     
  6. grrmisfit

    grrmisfit Newbie
    Newcomer

    Joined:
    May 15, 2009
    Messages:
    1
    Country:
    United States
    im running 3.2u softmodded.. should i follow the guide on the sticky and upgrade to 4.2? wife just got wii fit plus and to be honest i havent used my wii for new games in months so i dont wanna risk it without asking first
     
  7. C.S.I.

    C.S.I. GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Mar 8, 2010
    Messages:
    410
    Country:
    Up to you.
    No issues upgrading to 4.2 though.

    And then you get SDHC support.

    You will need to re-install the HBC and bootmii as boot2 after the upgrade. (Depending on how you upgrade)

    Just read all the info BEFORE you start twiddling.
     
  8. Greensquiggly

    Greensquiggly Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Dec 20, 2008
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    Yeah I was eventually able to load DOP-Mii however I was attempting to follow the fakesign restorer guide and IOS 36 wasn't there to select. The only options on the IOS part was 0, 1, and another one that was 8 digits long I think...
    Oh and an extra note: it turns out that IOS 249 was deleted as well on top of 36, 222, 223... I did a systems check while I was on DOP-Mii...
     
  9. C.S.I.

    C.S.I. GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Mar 8, 2010
    Messages:
    410
    Country:
    Now that you have deleted IOS36, you might be stuck.

    Deleting IOS36 was not a good move.

    Pretty much all info states that you need to trucha patch 36, bit hard if it aint there anymore =)

    Suggest if you can, that you bite the bullet and IF you can still get to the System Menu, then let it update you to 4.2, and then re-hack it.

    Else, you could try and see if "Yet Another WAD Manager" or ANY other WAD Manager for that matter, will run, you could then just re-add the IOS36 WAD you lost.

    xzxero's 4.2 updater has IOS36 (IOS36-64-v3351) within it. But unsure what version of IOS36 you should have on your version Wii. Can hurt to have a newer one, better than none at all.
     
  10. MANTI5

    MANTI5 Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 8, 2010
    Messages:
    30
    Country:
    United States
    Was wondering if there was an easy to follow guide on how to get the DLC on Guitar Hero World Tour? I tried a few online and can't get it to work, wad manager always shows 0.00MB for the files and I get -1 errors.
     
  11. DQScott95

    DQScott95 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Jul 4, 2009
    Messages:
    303
    Country:
    United States
    Wow there are this many noobs!
     
  12. YayMii

    YayMii hi
    Member

    Joined:
    Jun 24, 2009
    Messages:
    4,916
    Country:
    Canada
    ...That's incredibly obvious. This thread is designed for n00bs to ask n00b questions to get answered by experts.
     
  13. Assassination

    Assassination 暗殺者Lv25
    Member

    Joined:
    Mar 24, 2010
    Messages:
    525
    Country:
    NOOBS Lol but admit everyone was a noob one day
     
  14. Evil-Popeye

    Evil-Popeye Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 3, 2010
    Messages:
    74
    Country:
    New Zealand
    Shhh don't tell them that [​IMG]
     
  15. Assassination

    Assassination 暗殺者Lv25
    Member

    Joined:
    Mar 24, 2010
    Messages:
    525
    Country:



    Ok. EXPERTS ROCK!!!!!!!!!!!!!! [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
  16. Chibicon

    Chibicon Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    May 20, 2009
    Messages:
    79
    Country:
    United States
    I have a few custom channels on my Wii that I installed a long time ago but would like to get rid of.

    I don't have the wads that I installed them with. Can I just remove them via the Wii Channel Menu or is that dangerous?
     
  17. ~Assassination~

    Banned

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    23
    Country:
    look at my banned profile ughhhh!
     
  18. Trebuchet

    Trebuchet GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jun 4, 2008
    Messages:
    176
    Country:
    Canada
    Quick noob question; can I use a Micro SD card with adapter for making my wii magick?
     
  19. Krestent

    Krestent What to post?
    Member

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    3,953
    Country:
    United States
    Magick?

    Yes you can.
     
  20. Trebuchet

    Trebuchet GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jun 4, 2008
    Messages:
    176
    Country:
    Canada
    Magick like Magick [​IMG]

    Other than that, can I change the language in the system settings or should I stick to english?
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - PARADISE,