Neec help playing GBA games on R4 3ds

Discussion in 'R4 DS' started by Coolperez8, Mar 17, 2013.

?

What Should I Do

Poll closed May 6, 2013.
  1. Play Other Games

    1 vote(s)
    100.0%
  2. PUNCHOUT! Beat The 3ds!

    0 vote(s)
    0.0%
Mar 17, 2013
  1. Coolperez8
    OP

    Member Coolperez8 GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 17, 2013
    Messages:
    114
    Country:
    United States
    I tried GbaEmu4DS (Whatever it's called, I think this site features it) and I boot up Pokemon Fire Red, Just Putting Certain Options... BAM! Red Screen. Also I've noticed on the R4 Pokemon Black 2/White 2 Freezing/Crashing (Usually When I Move The DS) and also Certain Homebrew Games Not Working... Such as: Any DS Game Maker Game. (The Screen Flickers White For 1/4 A Second Then Black Screens & Stays Like That) Oh... A Typo... :P
     
  2. Rydian

    Member Rydian Resident Furvert™

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
  3. Coolperez8
    OP

    Member Coolperez8 GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 17, 2013
    Messages:
    114
    Country:
    United States
  4. Rydian

    Member Rydian Resident Furvert™

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    Wood doesn't run on that clone, use the latest software on that site.
     
  5. Coolperez8
    OP

    Member Coolperez8 GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 17, 2013
    Messages:
    114
    Country:
    United States
    I have the latest software... It auto-updates when I connect to the internet to get r4 games...
     
  6. Rydian

    Member Rydian Resident Furvert™

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    Try downloading the latest one from the site anyways, and fixing the contact issues.
     
  7. Coolperez8
    OP

    Member Coolperez8 GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 17, 2013
    Messages:
    114
    Country:
    United States
    Btw I know this is off-topic... but do you know how to get an HTML signature like you have?
     
  8. Rydian

    Member Rydian Resident Furvert™

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    My sig's not HTML, it's a custom PHP-generated image thing. You'd need a web host with PHP+GD support to use it (so image hosts like photobucket and tinypic and such will not work).
     
  9. Coolperez8
    OP

    Member Coolperez8 GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 17, 2013
    Messages:
    114
    Country:
    United States
    I know this is also off topic, but your signature said you could draw people: draw mine exactly as is (clean, no signatures of any sort) but high resolution, I lost the original image so I copied off my youtube channel...
     
  10. Rydian

    Member Rydian Resident Furvert™

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    Oh no, I draw really shitty stuff, check the examples in the thread, it's a joke for laughs.
     

Share This Page