Hacking missing something

fernylocs

Active Member
OP
Newcomer
Joined
Aug 1, 2010
Messages
28
Trophies
0
XP
74
Country
United States
OK whats an easier way to get a previously s modded wii 4.2 everything works, but for some reason I can't seem to get usb play back or any disc playback. I did have darkcorp previusly removed. I think i have everythin that i need patches and all work fine, neo gamma latest gives me the dvd err(1208), disc ID. It' been a while since i firs modded, having too many brain farts. Do i have to redo the entire process all over again. Please help, and sorry for the spelling. thanx.
 

fernylocs

Active Member
OP
Newcomer
Joined
Aug 1, 2010
Messages
28
Trophies
0
XP
74
Country
United States
Are u saying i have to redo the whole process all over again, I already have the home brew channel and the io 36 patched. i jus don't know where to go from here. I've even installed the cios from the hb channel, and still nothing.
 

Sao Mortel

Well-Known Member
Member
Joined
Jul 23, 2008
Messages
533
Trophies
0
Age
40
Location
Montreal
Website
shoptemp.com
XP
128
Country
Canada
fernylocs said:
Are u saying i have to redo the whole process all over again, I already have the home brew channel and the io 36 patched. i jus don't know where to go from here. I've even installed the cios from the hb channel, and still nothing.
No hes saying to use modmii to redo the process. its easy safe and fast
 

egurgle

Well-Known Member
Member
Joined
May 9, 2010
Messages
192
Trophies
0
Age
42
XP
83
Country
Brazil
ok,, i f u have HBC 1.08 + IOS 58 (to USB 2.0 support) + Priiloader (and hacks) + Bootmii working then just install IOS 236 and use it to install cIOS 249(56) and 250(38) and,,, if u need Hermes (222, 223 and 224).
enjoy it
wink.gif
 

fernylocs

Active Member
OP
Newcomer
Joined
Aug 1, 2010
Messages
28
Trophies
0
XP
74
Country
United States
One more question, How can u tell if bootmii is working properly, and what's the fastest way to getting it to work if not. thanx
 

egurgle

Well-Known Member
Member
Joined
May 9, 2010
Messages
192
Trophies
0
Age
42
XP
83
Country
Brazil
As IOS: Run HBC press Home and load Bootmii,,, or load it through Priiloader (holding reset 3sec+)
If boot2: it load first since u didint rename Bootmii folder.

i hope this help u
 

CannonFoddr

Regular GBATemp Lurker
Member
Joined
Sep 23, 2006
Messages
4,134
Trophies
1
Age
55
Location
Sitting by computer
Website
www.youtube.com
XP
1,230
Country
Sao Mortel said:
fernylocs said:
Are u saying i have to redo the whole process all over again, I already have the home brew channel and the io 36 patched. i jus don't know where to go from here. I've even installed the cios from the hb channel, and still nothing.
No hes saying to use modmii to redo the process. its easy safe and fast
I agree - I had a problem once (USB stopped working) & re-used 'ModMii' to re-softmod it.

Not only did it fix the problem - it also updated all the IOS files HBC etc.. to the latest versions as well (I was ~3-4 versions 'behind' IIRC)
 

You may also like...

General chit-chat
Help Users
    ZeroT21 @ ZeroT21: guess the lube sux