missing something

Discussion in 'Wii - Hacking' started by fernylocs, Nov 2, 2010.

Nov 2, 2010

missing something by fernylocs at 10:02 PM (827 Views / 0 Likes) 8 replies

  1. fernylocs
    OP

    Newcomer fernylocs Member

    Joined:
    Aug 1, 2010
    Messages:
    28
    Country:
    United States
    OK whats an easier way to get a previously s modded wii 4.2 everything works, but for some reason I can't seem to get usb play back or any disc playback. I did have darkcorp previusly removed. I think i have everythin that i need patches and all work fine, neo gamma latest gives me the dvd err(1208), disc ID. It' been a while since i firs modded, having too many brain farts. Do i have to redo the entire process all over again. Please help, and sorry for the spelling. thanx.
     
  2. egurgle

    Member egurgle GBAtemp Regular

    Joined:
    May 9, 2010
    Messages:
    192
    Country:
    Brazil
  3. fernylocs
    OP

    Newcomer fernylocs Member

    Joined:
    Aug 1, 2010
    Messages:
    28
    Country:
    United States
    Are u saying i have to redo the whole process all over again, I already have the home brew channel and the io 36 patched. i jus don't know where to go from here. I've even installed the cios from the hb channel, and still nothing.
     
  4. Sao Mortel

    Member Sao Mortel GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 23, 2008
    Messages:
    533
    Location:
    Montreal
    Country:
    Canada
    No hes saying to use modmii to redo the process. its easy safe and fast
     
  5. egurgle

    Member egurgle GBAtemp Regular

    Joined:
    May 9, 2010
    Messages:
    192
    Country:
    Brazil
    ok,, i f u have HBC 1.08 + IOS 58 (to USB 2.0 support) + Priiloader (and hacks) + Bootmii working then just install IOS 236 and use it to install cIOS 249(56) and 250(38) and,,, if u need Hermes (222, 223 and 224).
    enjoy it [​IMG]
     
  6. fernylocs
    OP

    Newcomer fernylocs Member

    Joined:
    Aug 1, 2010
    Messages:
    28
    Country:
    United States
    K i'll give it another try thank u much.
     
  7. fernylocs
    OP

    Newcomer fernylocs Member

    Joined:
    Aug 1, 2010
    Messages:
    28
    Country:
    United States
    One more question, How can u tell if bootmii is working properly, and what's the fastest way to getting it to work if not. thanx
     
  8. egurgle

    Member egurgle GBAtemp Regular

    Joined:
    May 9, 2010
    Messages:
    192
    Country:
    Brazil
    As IOS: Run HBC press Home and load Bootmii,,, or load it through Priiloader (holding reset 3sec+)
    If boot2: it load first since u didint rename Bootmii folder.

    i hope this help u
     
  9. CannonFoddr

    Member CannonFoddr Regular GBATemp Lurker

    Joined:
    Sep 23, 2006
    Messages:
    4,106
    Location:
    Sitting by computer
    Country:
    United Kingdom
    I agree - I had a problem once (USB stopped working) & re-used 'ModMii' to re-softmod it.

    Not only did it fix the problem - it also updated all the IOS files HBC etc.. to the latest versions as well (I was ~3-4 versions 'behind' IIRC)
     

Share This Page