Megaman Star Force doesnt work..

Discussion in 'Other Flashing Hardware & Software' started by MitchStar, Aug 8, 2007.

Aug 8, 2007
  1. MitchStar
    OP

    Newcomer MitchStar Advanced Member

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    71
    Country:
    United States
    I cant seem to get it to work. Whenever I start it, it says it cant read the card or somethin. same thing that happened with simcity and hoshigami i think. i tried to trade the arm7 file with the jap versions, but then i just get two white screens. help anyone?
     
  2. Prince Medion

    Newcomer Prince Medion Advanced Member

    Joined:
    Apr 29, 2004
    Messages:
    51
    Country:
    United States
    I used arm7 fix thingy (got it off another topic that I can't find used the japanese rom as the doner) for G6lite and used the follow settings

    No Soft Reset
    Safe Mode
    No Trim

    and it actually worked and saved.
     
  3. DrKupo

    Banned DrKupo Resistance: Fall of Gbatemp

    Joined:
    Jan 4, 2006
    Messages:
    734
    Location:
    East Coast, USA
    Country:
    United States
    is this with the g6 real or the g6 lite?
     
  4. Prince Medion

    Newcomer Prince Medion Advanced Member

    Joined:
    Apr 29, 2004
    Messages:
    51
    Country:
    United States
    mine was with lite.
     
  5. MitchStar
    OP

    Newcomer MitchStar Advanced Member

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    71
    Country:
    United States
    i tried and i still get two black screens. im using a lite too btw, with U-Disk manager 4.8a. Do i need to upgrade or something?


    ---edit---
    I just upgraded to 4.8b, i'll see if that works. if not, do you mind sending me the already patched rom? just to be sure i didnt mess something up.

    ---edit---
    nope, still doesnt work. 2 white screens.
     
  6. MitchStar
    OP

    Newcomer MitchStar Advanced Member

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    71
    Country:
    United States
    i just updated to 4.8D (didnt know there was a new one.) and it still didnt work.
     
  7. fvig2001

    Newcomer fvig2001 Advanced Member

    Joined:
    Aug 21, 2006
    Messages:
    59
    Country:
    Philippines
    It works for me... I used 4.7A same settings as Prince Medion. I used the arm of hoshigami (j)
     
  8. MitchStar
    OP

    Newcomer MitchStar Advanced Member

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    71
    Country:
    United States
    any chance you could send your file to me? my email is mitchstar@charter.net

    also, when you wrote it, did you use Force R/W or whatever?
     
  9. zhengman

    Newcomer zhengman Newbie

    Joined:
    Aug 9, 2007
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    has anyone got this working on supercard with the enable gba union function checked? it works (very laggy and slow...) but freezes ALOT.

    any help would be much appreciated.
     
  10. MitchStar
    OP

    Newcomer MitchStar Advanced Member

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    71
    Country:
    United States
    bump. still cant get it to work.
     
  11. Jetku

    Newcomer Jetku Newbie

    Joined:
    Aug 14, 2006
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    I downgraded my U-manager (the pc program) to 4.7a and now it works. I used the settings listed above, and the arm7 file from Hoshigami(J)
     
  12. MitchStar
    OP

    Newcomer MitchStar Advanced Member

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    71
    Country:
    United States
    do i need to downgrade my g6 software also? or just the U-Disk manager? Cause it still doesnt work with 4.7 U-Disk manager. Heres the steps i took to give the game the new arm7 file.

    1. Use DS lazy to open and unpack Hoshigami (my english version that i replaced the arm7 file with the jap one)
    2. Copy arm7 file to desktop
    3. Open MMSF Dragon and unpack it
    4. Replace arm7 with the one on my desktop
    5. repack the rom
    6. Using 4.7a U-disk, load it with Force R/W, and safe mode. Nothing else.

    I still get two white screens. What am I doing wrong?
     
  13. HellShade

    Member HellShade GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 13, 2007
    Messages:
    220
    Country:
    Canada
    Try using the arm7 fix patcher.

    Google for it, if you can't find it, I can upload it for you in a few days.
     
  14. MitchStar
    OP

    Newcomer MitchStar Advanced Member

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    71
    Country:
    United States
    hmm. cant seem to find it on google or anywhere else.

    if you could please upload it. [​IMG] OR if someone could send me their already patched game to my email mentioned above. thanks.
     
  15. MitchStar
    OP

    Newcomer MitchStar Advanced Member

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    71
    Country:
    United States
    nvm, i found it on some m3 site. but it still doesnt work. I'm convinced I'm not patching it wrong, but what else could have gone wrong? Im using the most updated software on my g6, and 4.7a U-Disk manager. When loading it, I only click force r/w and safe mode.
     

Share This Page