Hacking Mario Kart Arcade GP 2 fully playable on Wii

LuigiBlood

Mage Robot
OP
Member
Joined
Jun 23, 2009
Messages
184
Trophies
1
Website
luigiblood.neocities.org
XP
729
Country
France
So, a while ago, crediar uploaded this video:

[yt]Sy5Wt9LGMyc[/yt]

Mario Kart Arcade GP 1 & 2 can fully run on the Wii, but the Wavebird controller is currently not supported (as the description of this video says).
I made a new topic because it is in no way related to DIOS MIOS Lite, it's a different project.

So there's some lags here and there, but in race it seems playable.

EDIT: Crediar removed the video, but he really did make it work.
 

FIX94

Former Staff
Former Staff
Joined
Dec 3, 2009
Messages
7,284
Trophies
0
Age
28
Location
???
XP
11,224
Country
Germany
It doesnt surprise me to see its working, we were seeing a demo of gp1 already, not ingame but the intro on start looked a bit like the graphics of gp2, and that already worked pretty well, and to this point gp1 already was working ingame (irc ftw). I hope he'll finally release it now ;)
 

ploggy

WAKA! WAKA!
Member
Joined
Aug 29, 2007
Messages
4,399
Trophies
2
XP
6,594
Country
United Kingdom
I know this is an April fools but I SO wanted this to happen :P (I know he is actually working on this, but this would have been the best time to release it)
 

AshuraZro

Belongs in a museum.
Member
Joined
Feb 21, 2004
Messages
2,586
Trophies
2
Location
Ontario
XP
2,311
Country
Canada
Even if this is a joke, there's got to be some credibility to it. Clearly it's not running on an actual Triforce kit, as seen from the menu lag and disabled camera.
I just watched a vid off youtube of the game running on a triforce kit with a disabled camera so I don't think that isn't unlikely. Menu lag I can't speak to.
 

SpongeFreak52

Well-Known Member
Member
Joined
Apr 8, 2007
Messages
414
Trophies
0
Location
C:\WINDOWS\system32\cmd.exe
XP
1,027
Country
United States
Has there been a demonstration of that credits mod before? If that can be done then it's pretty safe to assume that the inputs have been cracked. All in all I don't know what to think about this. I want it to be real so badly....ugh I hate April 1st online. lol
 

LWares87

Well-Known Member
Member
Joined
Oct 19, 2008
Messages
1,706
Trophies
0
Location
Colchester, England
XP
545
Country
United Kingdom
The first ever time I saw Mario Kart Arcade GP was at my local TenPin. I've always wanted to play this game and to be honest... I would rather wait, than donate €100 Euros (which I can't afford, unfortunately) to make this even possible.
 

Vague Rant

Deceptively cute
Member
Joined
Aug 7, 2008
Messages
2,410
Trophies
1
Location
Melbourne
Website
vaguerant.tumblr.com
XP
2,655
Country
... credits mod ...
Practically every arcade game includes a service menu for the cabinet's owner to change various settings, from difficulty to credit cost, etc. It's the same way machines are put into "free play" mode at kids' birthdays and such. Generally it's accessed through a simple button inside a locked section of the cabinet.
 

SpongeFreak52

Well-Known Member
Member
Joined
Apr 8, 2007
Messages
414
Trophies
0
Location
C:\WINDOWS\system32\cmd.exe
XP
1,027
Country
United States
... credits mod ...
Practically every arcade game includes a service menu for the cabinet's owner to change various settings, from difficulty to credit cost, etc. It's the same way machines are put into "free play" mode at kids' birthdays and such. Generally it's accessed through a simple button inside a locked section of the cabinet.
I'm familiar with service menus and whatnot, I'm saying that I've never seen a game that can input 99 credits on boot, it has to be some type of hack. Which brings up the question, why not just enable freeplay, unless he hasn't gotten saving to work, which makes sense I guess.
 

G0dLiKe

who needs a title ;)
Member
Joined
Aug 2, 2009
Messages
1,674
Trophies
0
Website
db.tt
XP
206
Country
United States
Looking great, well i dont think that anything of this will see a release sometime soon.

you could send a donation to crediar and ask for it.

And OP, this is fully related to DML bc this in fact is a dml ;)
 

LuigiBlood

Mage Robot
OP
Member
Joined
Jun 23, 2009
Messages
184
Trophies
1
Website
luigiblood.neocities.org
XP
729
Country
France
Looking great, well i dont think that anything of this will see a release sometime soon.

you could send a donation to crediar and ask for it.

And OP, this is fully related to DML bc this in fact is a dml ;)

I meant DML as a GameCube SD loader, I know that this is similar as it still replaces the MIOS (judging from the start of the video), but this is a Triforce SD loader there. ^^
 

G0dLiKe

who needs a title ;)
Member
Joined
Aug 2, 2009
Messages
1,674
Trophies
0
Website
db.tt
XP
206
Country
United States
Looks like some other guys found a way to emulate Triforce too.

removed video to keep the this looks fake stuff low.

just wanted to point out there are other ppl working on this for some time but I really dont care at all.
 

You may also like...

General chit-chat
Help Users
    K3N1 @ K3N1: Hawaiian punch Mango Monsoon is pretty good ngl