Is This a Good AceKard 2i to buy

Discussion in 'Acekard' started by ajdockery, Nov 5, 2009.

Nov 5, 2009
  1. ajdockery
    OP

    Newcomer ajdockery Member

    Joined:
    May 16, 2009
    Messages:
    17
    Country:
    United States
    I'm am buying a Acekard 2i, because I am now officially tired of my Non-Usable R4i-Sdhc and my ds R4-ds card. I want to be able to actually use my Dsi for something other than Flipnote, Pics, Music, and Internet [​IMG] . So I would like to have an opinion on a AceKard 2i, and would like to know if this is the right one, from the site Dealextreme. [​IMG]

    http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.18728

    Than you for everyone who, answers this question respectively, and assured.
    [​IMG]
     
  2. swornsecrets

    Member swornsecrets GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 25, 2009
    Messages:
    119
    Location:
    Baltimore, MD
    Country:
    United States
    Yea thats a good deal but dealextreme takes forever to ship. But yeaI got mine there and everything but the shipping went great.
     
  3. ajdockery
    OP

    Newcomer ajdockery Member

    Joined:
    May 16, 2009
    Messages:
    17
    Country:
    United States
    Yea, I know the shipping is great and horrible, Its free [​IMG] , but it takes about 2 weeks to arrive [​IMG] , but ok thanks
     
  4. pieceofmind

    Newcomer pieceofmind Member

    Joined:
    Jun 23, 2007
    Messages:
    26
    Country:
    United States
    It took me more than a month.

    If it's something you don't mind waiting, it's a great deal.

    Otherwise, I recommend other places.

    Btw, it doesn't come with a micro sd reader so make sure you have one.
     
  5. badchilli

    Newcomer badchilli Member

    Joined:
    Oct 23, 2009
    Messages:
    46
    Country:
    United States
    Yeah, you should be plenty happy with that card over your old R4s. I still use my original R4 but it was a big improvement by going to the Acekard2i.


    Some advice: better order it soon, if you're doing it from dealextreme or another overseas site as you the Holiday season is coming up and the postal service gets bogged down.
     
  6. synce

    Member synce だいこんちゃんのだいふぁん

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    487
    Country:
    United States
    I just bought mine from ebay $30 shipped... Already got my tracking number and positive feedback. Go there if you can't wait, but make sure you're getting it from the US and a seller with 100% feedback
     
  7. C175R

    Member C175R GBAtemp Pirate

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    662
    Country:
    United States
    probably your item will be deleted in the next days since its not allow to sell acekard etc on ebay
     
  8. synce

    Member synce だいこんちゃんのだいふぁん

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    487
    Country:
    United States
    Yeah probably. They did that when I bought my pandora battery - thankfully no issues there [​IMG] It's a little risky though, I will admit
     
  9. ajdockery
    OP

    Newcomer ajdockery Member

    Joined:
    May 16, 2009
    Messages:
    17
    Country:
    United States
    Awesome, I had bought my original R4i from there in the first place, i really don't mind the wait seeing as i still have a workin r4ds so doesn't matter.
     
  10. ajdockery
    OP

    Newcomer ajdockery Member

    Joined:
    May 16, 2009
    Messages:
    17
    Country:
    United States
    I got it, Came in Today, had to update it with my dslite, since i had updated my dsi to 1.4, but works excellent. For any and all experts and others that have been using one, can I get some advice on whats best to do on it with cheats, skins, firmware, and other random things. [​IMG]
     
  11. scrtmstr

    Member scrtmstr GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 20, 2009
    Messages:
    839
    Location:
    the Netherregions!
    Country:
    Netherlands
    cheats: you can update it using WIFI.
    skins: there is a topic about this, have a look there, i'm sure you'll find some that you like
    firmware: akaio 1.5, the official firmware isn't supported anymore
    random things: maybe you want to put moonshell on it, could be usefull sometimes i gues.
     
  12. ajdockery
    OP

    Newcomer ajdockery Member

    Joined:
    May 16, 2009
    Messages:
    17
    Country:
    United States
    Ok, I got a problem and was wondering could anyone fix or help me resolve it, I started up DokiDoki Majo Plus, and then turned of my Dsi and turned it back on. Now my Acekard 2i doesn't show up, even if i take it out and put it back in, the only way it does show up is if i go into another one of my apps and then exit it, and it acts as if i just put it in and scrolls over to it, and when i press a and launch it, it says there is an error. Does anyone know why DokiDoki Majo Plus killed my kard or if it is fixable. TY [​IMG]
     

Share This Page