TEMPORARY MODE ENABLED
New posts, edits, and any changes will not be saved during the transition period.
Registrations are temporarily disabled until the migration is complete.

  1. JediKwon

    OP JediKwon Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 8, 2003
    Messages:
    18
    Country:
    United States
    I'm thinking of getting DSi XL, but I really want to use some games on Japanese DSi shop.

    Is it possible to do that? Do I have to swap firmware or something? Is it even possible to swap?

    Please let me know if you have any idea. Thank you.
     
  2. Schizoanalysis

    Schizoanalysis From somewhere inside the rabbit hole...
    Member

    Joined:
    Jun 23, 2009
    Messages:
    2,801
    Country:
    No. You need a Japanese DSi
     
  3. xhaborymx

    xhaborymx Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    77
    Country:
    United States
    Why hasn't anyone found a way to change the region on those yet?
     
  4. YayMii

    YayMii hi
    Member

    Joined:
    Jun 24, 2009
    Messages:
    4,916
    Country:
    Canada
    No DSi mode homebrew=No region changing app
    You should know this by now.
     
  5. JediKwon

    OP JediKwon Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 8, 2003
    Messages:
    18
    Country:
    United States
    Oh I see. Never had a DSi so I know nothing about DSi homebrew scene. If I can't use Japanese DSi shop........ I guess I have to reconsider. Thanks anyway.
     
  6. Zerousen

    Zerousen 【=◈︿◈=】
    Member

    Joined:
    Jun 30, 2009
    Messages:
    1,988
    Country:
    United States
    you might want to research more before going on the forums.everyone(ermm most) knows that the dsi has not been hacked yet,so that isnt possible(or at least,not at the moment)
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - possible, Japanese, access